hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşin sırrı 21 top kaybında!

    İşin sırrı 21 top kaybında
    expand

    Panathinaikos’a 72-62 yenilen Fenerbahçe Ülker’de antrenör Neven Spahija, maç boyunca yapılan 21 top kaybının çok fazla olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ülkemizi Turkish Airlines Euroleague’de temsil eden ve Top 16’da mücadelesini sürdüren Fenerbahçe Ülker, dün akşam oynanan karşılaşmada Panathinaikos’a 72-62 mağlup olurken, antrenör Neven Spahija, maç boyunca özellikle serbest atışlarda sıkıntı yaşadıklarını ve yapılan 21 top kaybının çok fazla olduğunu söyledi.

    Maçın ardından Turkish Airlines Euroleague’in resmi interner sitesine açıklamalarda bulunan Spahija, “Öncelikle Panathinaikos’u aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Şu an bizden daha iyi bir takım ve bizden daha iyi oynadılar. Dürüstçe söylemek gerekirse, onlara karşı oynamak tüm takımlar için oldukça zor. Bu maçtan gerekli dersleri çıkardık. Maçta, ikinci devre performansımızı arttırdık ancak özellikle serbest atışlarda yaşadığımız sıkıntılar bizim için iyi olmadı. Panathinaikoslu oyuncular rakibin en ufak bir hatasında nasıl ceza keseceklerini çok iyi biliyorlar.

    Benim moralimi bozan bir diğer önemli nokta ise maç boyunca yaptığımız 21 top kaybı. Bunun üzerine de çalışmalı, Unics Kazan ve Armani Jeans maçlarından önce gerekli önlemleri almalıyız. Çok çalışarak bu iki takımı da yenmeliyiz. Umuyorum Panathinaikos, Unics Kazan’ı deplasmanda yenecek ve bu da bize az da olsa bir avantaj sağlayacaktır. Final Four’un İstanbul’da düzenlenecek olması nedeniyle takımda ekstra bir baskı olduğunu düşünmüyorum. Baskı, bizim kendi üzerimize yüklememiz gereken bir şey” şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow