hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BBL'de şampiyonluk düğümü çözülebilir

    BBLde şampiyonluk düğümü çözülebilir
    expand

    Beko Basketbol Ligi play-off final serisi beşinci maçında Anadolu Efes ile Beşiktaş Milangaz bu akşam saat 20.00'da karşı karşıya gelecek. Beşiktaş maçı kazanırsa şampiyon olacak.

    4 galibiyete ulaşanın şampiyon olacağı final serisinde 3-1 önde bulunan Siyah Beyazlı takım, karşılaşmadan galip ayrılması durumunda 2011-2012 sezonu şampiyonu olacak. Anadolu Efes’in kazanması halinde ise seri 3-2 olacak ve altıncı maç 11 Haziran Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

    İki ekip arasında 5 Haziran Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan serinin dördüncü maçını Beşiktaş Milangaz 81-55’lik skorla kazandı. Bu maçta Siyah Beyazlı takım adına David Hawkins 23 sayı, 5 ribaund ve 7 asist ile hem takımının hem de maçın en skorer ismi olurken Carlos Arroyo 13 sayı, Ersin Dağlı ve Mensah-Bonsu da 12’şer sayı ile oynadılar. Anadolu Efes’te ise Kerem Gönlüm 12 sayı, Vujacic de 10 sayı ile mücadeleyi tamamladı.

    İlk 3 maça baktığımızda Sinan Erdem Spor Salonu’nda Anadolu Efes’in ev sahipliğinde oynanan ilk karşılaşmayı Siyah Beyazlı ekip 82-75 kazanmıştı. Aynı salonda oynanan ikinci maçtan yine Beşiktaş Milangaz 76-71 galibiyetle ayrılmıştı. 3 Haziran Pazar günü ise Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan serinin üçüncü maçını ise Anadolu Efes 2 sayı farkla 69-67 kazanmıştı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow