hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vujacic: "Zor bir sezon bizi bekliyor"

    Vujacic: Zor bir sezon bizi bekliyor
    expand

    Anadolu Efes'in Sloven basketbolcusu Sasha Vujacic, zor bir sezonun kendilerini beklediğini, ancak hedeflerinin mücadele ettikleri her kulvarda başarı yakalamak olduğunu söyledi.

    Vujacic, şampiyonluklar kovalayacakları yeni sezonun başlayacağını belirterek, "Zor bir sezon bizi bekliyor. Hem Beko Basketbol Ligi hem de THY Avrupa Ligi zor geçecek" dedi.

    Beko Basketbol Ligi'nin Avrupa'nın en güçlü liglerinden biri olduğunu kaydeden Sloven basketbolcu, "Şampiyonluk için mücadele edecek çok takım var. Şampiyonluk hedefi olmayan, ancak play-off'a girmeyi amaçlayan ekipler dahi sezon içinde güçlü takımları yenebilecek düzeyde. Lig büyük bir mücadeleye sahne olacak. Eminim seyirciler de bundan büyük bir keyif alacak" diye konuştu.

    Geçen sezon şampiyon olamamalarından dolayı kişisel olarak yılın kendisi için iyi geçmediğini anlatan Sasha Vujacic, şöyle konuştu:

    "Geçen sezon istediğim gibi geçmedi. Çünkü şampiyon olamadık. Bu sezon şampiyon olmak için çok çalışıyoruz. Şampiyon olmamak oyuncuda kötü bir his bırakıyor. Bir sonraki sezonda hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmak lazım. Biz de çok çalışıyoruz. Umarım bu sezon hedeflerimizi gerçekleştiririz."

    Ligdeki takımların, 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'tan bu unvanı almak için uğraş vereceğine dikkati çeken lacivert-beyazlı takımın oyuncusu, THY Avrupa Ligi'ne de değinerek, "Olympiakos da THY Avrupa Ligi'nde şampiyon oldu. Kimse beklemiyordu. İki mecrada da şampiyon olmak istiyoruz. Tek tek karşılaşmaları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

    -"Koşa koşa geldim"-

    Vujacic, yeni sezon için Türkiye'ye büyük bir heyecan içinde geldiğini dile getirdi.

    Geçmiş yıllarda NBA'de de forma giyen Sloven oyuncu, "NBA'de oynamaktan büyük keyif aldım. Uzun yıllar oynadım ve şampiyonluk yaşadım. Orada oynamak çok rahat ve keyifli. Ama burada olmaktan da çok mutluyum. Geçen sezon Türkiye liginde tecrübe edindim. Bu sezon buraya koşa koşa, çok heyecanlı bir şekilde
    geldim" şeklinde konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow