hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Potada haftanın tek kazananı Beşiktaş

    Potada haftanın tek kazananı Beşiktaş
    expand

    Basketbolda Avrupa'nın kulüpler bazında en önemli organizasyonu olan THY Avrupa Ligi'nde 5. hafta müsabakaları geride kalırken, haftanın kazanan tek Türk takımı Beşiktaş oldu.

    Siyah-beyazlılar, Litvanya deplasmanında Lietuvos Rytas karşısında galip gelirken, Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker ise haftayı mağlubiyetlerle kapadı.

    Tarihinde ilk kez THY Avrupa Ligi'ne katılan Beşiktaş, (D) Grubu 5. maçında Lietuvos Rytas karşısında sahadan 73-67 galip ayrıldı. Siyah-beyazlılar, bu galibiyetle puanını 8'e yükseltip, 3. sıradaki yerini korudu.

    Anadolu Efes ise evinde konuk ettiği grup lideri Zalgiris Kaunas karşısında başarılı olamadı. Lacivert-beyazlılar, (C) Grubu'nda liderlik için büyük önem taşıyan maçta rakibine İstanbul'da 77-64 mağlup oldu. Anadolu Efes, bu mağlubiyete rağmen 2. sıradaki yerini korudu.

    Fenerbahçe Ülker ise İtalya deplasmanında beklenmedik bir yenilgi aldı. (A) Grubu'nda sadece 1 galibiyeti bulunan Mapooro Cantu karşısında sahadan 82-58 mağlup ayrılan sarı-lacivertliler, puan cetvelinde 3. sıraya geriledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow