hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nets, Celtics'i de devirdi

    Nets, Celticsi de devirdi
    expand

    NBA'de Brooklyn Nets seyircisi önünde Boston Celtics'i 95-83 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gecenin bir diğer maçında Oklahoma City Thunder ile sezon başında Thunder'dan ayrılan James Harden'ın takımı Houston Rockets karşılaştı. Thunder, yıldız oyuncusu Kevin Durant'in 37 sayı, 7 ribaund ve 4 asistle oynadığı maçı, 120-98 kazandı. Serge Ibaka'nın 23 sayı, 9 ribaund ve 6 blokla Durant'a eşlik ettiği gecede, Thunder'ın diğer All-Star oyuncusu Russell Westbrook ise 14 sayı, 5 ribaund, 9 asist ve 3 top çalmayla oynamasına rağmen kullandığı 15 şutun 6'sında isabet kaydedebildi.

    Rockets cephesindeyse Patrick Patterson, 27 sayı ve 6 ribaundla takımının en skorer oyuncusu oldu. NBA'de Türkiye'yi temsil eden oyunculardan Ömer Aşık'ın 17 sayı ve 12 ribaundla sezondaki 8'inci "double double"ını yaptığı Rockets'da Daequan Cook, 18 sayı ve 7 ribaundla önemli katkı yaptı. 7 kez bloklanan James Harden ise kullandığı 16 şutta yalnızca 3 isabet buldu ve maçı 17 sayıyla tamamladı.

    Kavga çıktı

    Mücadelenin ilk yarısının bitimine kısa bir süre kala Kevin Garnett'e faul yapan Kris Humphries ile Rajon Rondo arasında kavga çıktı.

    Diğer oyuncular da kavgaya dahil olurken Nets'li Gerald Wallace ile Kevin Garnet'te birbirine girdi. Olayın ardından ikinci teknik faullerini alan Gerald Wallace ve Kris Humphries oyundan atılırken, kavgayı başlatan Rajon Rondo oyun dışı eldildi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow