hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    David Stern Spurs'a çok kızdı

    David Stern Spursa çok kızdı
    expand

    NBA Komisyoneri David Stern, Tim Duncan, Manu Ginobili ve Tony Parker'ı Miami Heat karşısında dinlendirdiği için San Antonio Spurs koçu Gregg Popovich'e yaptırım uyarısında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    San Antonio Spurs, Perşembe gecesi oynanan maçta Tim Duncan, Manu Ginobili ve Tony Parker üçlüsünü sahaya sürmediği için NBA yönetiminden ceza alacak.

    Lig komisyoneri David Stern, "Tüm NBA izleyicilerinden özür diliyorum. Bu kabul edilemez bir karar ve bu kararın San Antonio Spurs'e karşı yaptırımları olacak" ifadeleriyle konu hakkındaki mutsuzluğunu belirtirken Stern'ün açıklaması maç öncesinde ulusal televizyon kuruluşu tarafından yayınlandı.

    San Antonio Spurs koçu Gregg Popovich ise Heat-Spurs maçı öncesinde "Herkes ard arda maçların fikstürde yoğun olarak yer aldığı dönemde oyuncularını dinlendirme veya buna benzer kararlar alma hakkına sahiptir. Bizim durumumuzda, bu ay, 11 dış saha maçı oynadık. Bugünle beraber son beş gecede dördüncü maçımıza çıkacağız. Bence oyuncularımın geçmişi düşünüldüğünde, onları böyle bir durumda oynatmak mantıksız olur" şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yedek oyuncularla çıktığı maçta Miami Heat karşısında iyi bir performans gösteren San Antonio Spurs, son periyotta rakibinin geri dönüşüne izin vermiş ve maçı 105-100 kaybetmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow