hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Topal taburcu oldu

    Mehmet Topal taburcu oldu
    expand

    La Liga'da deplasmanda Santander ile karşılaşan Valencia'da Mehmet Topal, girdiği bir pozisyonda rakibiyle kafa kafaya çarpıştıktan sonra bilinç kaybına uğradı ve hastaneye kaldırıldı. Milli futbolcu Mehmet Topal sabah hastaneden taburcu oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Racing-Valencia maçının 38. dakikasında Banega'nın yerine oyuna giren Mehmet Topal, 82. dakikada girdiği bir pozisyonda Racingli futbolcu Diop ile sert bir şekilde kafa kafaya çarpıştı. Her iki futbolcu da yerde kalırken, sahayı sedye ile terk etmek zorunda kalan Mehmet Topal'ın hemen Santander'de bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Türk futbolcunun oksipital (artkafa) kemiği MR'ının çekildiği ve durumunun henüz netlik kazanmadığı belirtildi.

    Çarpışmadan sonra kısa bir süreliğine bilincini kaybetmiş gibi görünen, ancak hemen sonra ayağa kalkan Diop ise 4 dakika sonra oyundan alındı.

    Öte yandan Valencia'nın 2-1 önde olduğu sırada meydana gelen olaydan sonra Mehmet Topal'ın çıkmasıyla, oyuncu değiştirme hakkı dolmuş olan Valencia
    sahada 10 kişi kaldı. Ev sahibi Racing, 88. dakikada Bernando'nun attığı golle durumu 2-2 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

    Valencia'nın tıbbi rapor açıklaması

    Mehmet Topal'ın bilinç kaybına neden olan bir sarsıntı geçirdiği bildirildi. Oyuncuya Universitario Marqués de Valdecilla Hastanesi'nde test yapıldı. İlk testler herhangi bir yaralanma olmadığını gösteriyor. Ancak Topal'a tekrar test yapılacağı ve oyuncunun hastanede gözlem altında tutuldu.

    Milli futbolcu Mehmet Topal'ın sabah hastaneden taburcu olduğu öğrenildi. Alınan bilgilerde, durumu iyi olan Mehmet Topal'ın Valencia'nın kulüp doktoru ile birlikte Santander kentinden ayrıldığı ve Valencia'ya doğru yola çıktığı belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow