hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ManU'nun muhteşem dönüşü

    ManUnun muhteşem dönüşü
    expand

    İngiltere Premier League'de haftanın en önemli maçında, Manchester United, 3-0 geriye düştüğü maçta, deplasmanda Chelsea ile 3-3 berabere kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmanın 36. dakikasında Evans'ın kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 öne kapatan Chelsea, ikinci yarının ilk beş dakikasında Mata ve Luiz'in golleriyle farkı 3'e çıkardı.

    Ezeli rakibi Manchester City ile girdiği zirve yarışında yara almak istemeyen "Kırmızı Şeytan"lar, Rooney'nin 58 ve 69. dakikalarda attığı iki penaltı golüyle durumu 3-2'ye getirdi.

    Konuk ekipte ikinci yarıda oyuna giren Meksikalı Hernandez, 84. dakikada karşılaşmanın skorunu belirleyen golü attı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.
    Stamford Bridge Stadı'nda oynanan, 41 bin 668 kişinin izlediği karşılaşmada, Chelsea'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Cahill ilk 11'de sahaya çıktı, sakatlıkları bulunan Terry ve Lampard ile cezalı Cole kadroda yer almadı.

    Ligde dördüncü sırada yer alan Chelsea, bu beraberliğin ardından puanını 43'e çıkardı, Manchester United 55 puanla lider Manchester City'nin 2 puan gerisinde kaldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow