hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda Turan Beşiktaş'ı bekliyor

    Arda Turan Beşiktaşı bekliyor
    expand

    UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Lazio'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Atletico Madrid'in Türk oyuncusu Arda Turan, "Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'la karşılaşmak güzel bir anı olur" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maça 72. dakikada dahil olan Arda Turan, karşılaşmadan sonra Roma Olimpiyat Stadı'ndan çıkarken Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arda, aldıkları galibiyetle ilgili olarak, "Bugün çok iyi oynadık. Çok da iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Avantajlı skoru da aldık, bizim için iyi oldu" diye konuştu.

    Genç oyuncu, takımının Beşiktaş'la karşılaşma ihtimalini ise, "Umarım Beşiktaş da turu geçerse güzel bir karşılaşma bizi bekliyor. Biz de daha turu geçmedik, ikimiz de geçersek güzel bir eşleşme olur benim için" dedi.

    Arda Turan, Avrupa'daki ilk yılında bir Türk takımıyla karşılaşma ihtimaliyle ilgili olarak da, "Bunlar gayet normal şeyler. Beşiktaş da Atletico Madrid de çok büyük kulüpler. Avrupa Kupası'nda karşılaşmaları çok hoş bir anı olur benim için" diye konuştu.

    Beşiktaş'ın şu anki durumunu da değerlendiren milli oyuncu, "Çok başarılılar, çok da iyi gidiyorlar. Özellikle Avrupa Kupası'nda. Eğer çıkarsak, tabii daha şimdiden konuşmak çok erken, gayet keyifli bir maç olacak. Çok da yetenekli oyuncuları var" sözleriyle değerlendirdi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow