hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Demirören için ne düşünüyor?

    Galatasaray Demirören için ne düşünüyor
    expand

    Ali Dürüst ile Refik Arkan, TFF kongresinde Yıldırım Demirören’e destek verilmesini istedi, Başkan Aysal ile Adnan Öztürk’ün buna yanaşmaması yönetimde soğuk rüzgârlar estirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Göreve seçildiği günden bu yana kendi içinde sorunlar yaşayan Galatasaray yönetiminde şimdi de Türkiye Futbol Federasyonu krizi patlak verdi.

    Milliyet gazetesinin haberine göre sarı-kırmızılı yönetim 27 Şubat’taki olağanüstü kongre öncesi kendisine saf belirleyemedi. Taraf olup, olmama konusunda kararsızlık geçiren Galatasaray’da, 2. Başkan Ali Dürüst ile Başkan Yardımcısı Refik Arkan’ın, en güçlü aday olarak ortaya çıkan ve büyük destek gören Yıldırım Demirören’i karşılarına almak istemediği ve alternatif bir yapıyı desteklemedikleri öğrenildi.

    Dürüst ile Arkan’ın, Demirören için “Biz de gerekirse destek mesajı yayınlayalım. Şu ortamda karşısında olmamız bize yarar getirmez” dedikleri, ancak Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün sert ve katı tutumu sonrası bu girişimin önünün kesildiği belirtildi. Başkan Ünal Aysal’ın, Dürüst ile Arkan’ın yaklaşımı yerine Öztürk’ün stratejisini kabul ettiği ve bunun yönetim içinde yine soğuk rüzgârlar estirdiği ifade edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yönetim içindeki çatlağın dışarı sızması üzerine Ali Dürüst, yeni bir açıklama yaparak olayın üzerini örtmeye çalıştı. Dürüst, “Beşiktaş’ın dava dosyasında ismi geçiyor. Yıldırım Bey’in adaylığını olağan karşılamıyoruz. Zaten bu konuda Adnan Öztürk kardeşim açıklama yaptı. Ben de katılıyorum” diyerek kafa karıştırdı.

    27 Şubat kongresi öncesi Yıldırım Demirören’e destek konusunda ikiye ayrılan sarı-kırmızılı yönetimin dünkü toplantısına Başkan Aysal ile Başkan Yardımcısı Öztürk katılmadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow