hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Custodio: "Elenirsek sadece elenmiş oluruz"

    Custodio: Elenirsek sadece elenmiş oluruz
    expand

    UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olacak Portekiz'in Braga takımının oyuncusu Custodio, ilk karşılaşmadaki dezavantajı avantaja çevirmeye çalışacaklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Custodio, Fiyapı İnönü Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş ile zorlu bir maça çıkacaklarını bildiklerini ifade ederek, "Önümüzde zor bir 90 dakika var. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. İlk maçtan dezavantaj var. Bunu kendi lehimize çevirmeye çalışacağız" dedi.

    Yarınki karşılaşmada 90 dakika boyunca bütün mücadelelerini sergileyeceklerini vurgulayan Portekizli oyuncu, şöyle devam etti:

    "Atmosfer çok önemli değil. Kendi oyunumuzu oynadıkça ve kendi stratejimizi ortaya koyduktan sonra sorun yok. Profesyonel futbolcular olarak bu tür atmosferlere alışığız. Hangi atmosferde oynarsak oynayalım bizden bekleneni verdikçe başarılı oluruz."

    Custodio, "Elenmeniz kötü olur mu?" sorusunu ise "Büyük düş kırıklığı olmaz. Çünkü biz geçen sezonkinden kötü futbol oynamıyoruz. İyi oynayan bir ekibiz. Elenirsek sadece elenmiş oluruz" diye yanıtladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow