hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye - Slovakya maçı kar tehdidi altında

    Türkiye - Slovakya maçı kar tehdidi altında
    expand

    Bursa'da, Türkiye-Slovakya özel maçının oynanacağı Atatürk Stadı'nın zemini, yoğun kar yağışı nedeniyle beyaza büründü. Stadın, antrenmanlar öncesinde temizleneceği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gece başlayan ve gün içinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle, Bursa kent merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 20 santimetreye kadar ulaştı.

    Halen devam eden kar yağışı, yarın Türkiye-Slovakya özel maçının yapılacağı Atatürk Stadı'nın zeminini de beyaza bürüdü. 

    Atatürk Stadı'nın zemini temizlenmeye başladı. 

    Olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürmesi nedeniyle A Milli Takım'ın bugün Atatürk Stadyumu'nda yapılması planlanan antrenmanı Bursaspor Özlüce
    Tesisleri'ne alınırken, Slovakya Milli Takımı'nın programında değişiklik olmadı.

    Slovakya Milli Takımı'nın, 19.00'da antrenman yapacağı Atatürk Stadı'nın zemini, 16.00 sıralarında temizlenmeye başlandı.

    Mini kar aracı ve 16 kişinin çalıştığı kar temizleme çalışmalarının antrenman saatine kadar tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

    Maç sırasında kar yağışı devam edecek

    Türkiye-Slovakya özel maçının yapılacağı Bursa'da hava yarın, aralıklarla hafif kar yağışlı ve soğuk olacak.

    AA muhabirinin Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, Bursa'da, gece saatlerinden bu yana etkisini sürdüren kar yağışının ardından, kent merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 20 santimetreye kadar çıktı.

    Bugün saat 18.00'den sonra etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışının, yarın ve Perşembe günü soğuğun etkisiyle aralıklarla hafif şekilde süreceği belirtildi.

    Bursa'da yarın gündüz saatlerinde 1 derece olması beklenen hava sıcaklığının, maçın yapılacağı saat 20.30 ve sonrasında eksi 1 dereceye, ilerleyen saatlerde ise eksi 4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

    Maç sırasında, aralıklarla hafif kar yağışı olacağı da tahmin ediliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow