hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Büyük oyuncular olduğumuzu hatırlayacağız"

    Büyük oyuncular olduğumuzu hatırlayacağız
    expand

    Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Joseph Yobo, play-off karşılaşmaları öncesinde Galatasaray'ın avantajı elinde tuttuğunu, ancak kendilerinin de ellerinden geleni yapacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yobo, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş Lig Tv'ye yaptığı açıklamada, bugünkü karşılaşmada beklediklerinden daha sert ve istekli bir Bursaspor gördüklerini söyledi. Karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirten Yobo, "Beklediğimizden daha sert bir takıma çattığımızı söyleyebiliriz. 1-0'ı bulduk ondan sonra da topu yere indirerek akıllı oyun oynamaya çalıştık. İyi iş çıkardığımızı söyleyebilirim, çok fazla fırsat vermedik. Güzel bir uyum var" diye konuştu.

    Ligde kalan maçların önemine değinen Yobo, "Ligde kalan maçlarımızı kayıpsız geçip sonra play-off'a odaklanmak istiyoruz. Play-off'ta çok büyük maçlar var, hepsi bir derbi. Bizde büyük oyuncular var, bu maçlarda sahne alacaklardır. Herkes kendini play-off'a saklıyordur, diye düşünüyorum. Tabii ki bir dezavantajımız var, Galatasaray puan olarak önde. Ancak biz, Play-off'ta büyük oyuncular olduğumuzu hatırlayarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow