hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sinirlenen Maradona tribüne çıktı

    Sinirlenen Maradona tribüne çıktı
    expand

    Birleşik Arap Emirlikleri'nin El Vasl takımını çalıştıran Armando Diego Maradona, El Şabab takımıyla oynadıkları lig maçını seyretmeye gelen kız arkadaşının, rakip takım taraftarları tarafından sözle taciz edilmesi üzerine tribüne çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uluslararası medyaya yansıyan haberlere göre olay, El Şabab'ın Brezilyalı futbolcusu Ciel'in gol atmasının hemen ardından başladı. Ciel'e laf atılmasına öfkelenen El Şabab taraftarları karşı atağa geçti ve Maradona ile bazı oyuncuların kız arkadaşlarına sözlü tacizde bulunuldu.

    Bunun üzerine Maradona'nın kız arkadaşı Veronica Ojeda ile yanındakilerin polis eskortuyla stattan çıkartılmasına başlandı. Bu sırada önce oyuncular, daha sonra da Maradona tribüne gelerek, kız arkadaşlarının stadı terketmelerine yardım etmek istedi.

    Maradona, 2-0 kaybettikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, tacizde bulunan taraftarları korkaklıkla suçladı ve "Bazıları sadece kadınlara saldırıyor. Bu insanların erkeklerle karşı karşıya gelme cesaretleri yok" diye konuştu.

    Maradona, her ne kadar resmiyete kavuştuğu hakkında henüz bir bilgi olmasa da Veronica Ojeda hakkında "eşim" kelimesini kullanıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow