hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taraftarlar ile polis arasında arbede

    Taraftarlar ile polis arasında arbede
    expand

    "Futbolda şike" davasındaki duruşmada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için tahliye kararı çıkmayınca, sarı-lacivertli taraftarlar adliye önünde protesto gösterisi yaptı. Polis taraftar grubuna müdahale etti.

    Davanın görüldüğü saatlerde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan taraftarlar Fenerbahçe ile ilgili tezahüratlar yaparak beklediler. Mesai saati bitiminden sonra adliye önünde bekleyen taraftarların sayısı daha da arttı.

    Sarı-lacivertliler kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu ve kulüp mali işler müdürü Tamer Yelkovan hakkında tahliye kararı beklentisiyle duruşma sonuna kadar bekleyişlerini sürdürdüler.

    Yelkovan'ın tahliye edildiği duruşmada, Yıldırım için tahliye kararı çıkmayınca taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı.

    Adliye önünde geniş güvenlik önlemleri alan çevik kuvvet ekipleri protestocu taraftarları dağıtmaya çalıştı.

    Ancak taraftarlar dağılmayınca polis gruba yeniden biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Bu sırada taraftarlar "Hükümet istifa" sloganları attılar. Polis ekipleri ara sokaklara girerek taraftarları kovaladı.

    Olaylar sırasında bir televizyon kanalı muhabiri yaralanırken gözaltına alınan taraftarların durumu belirsizliğini koruyor.





    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow