hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yöneticiler Yıldırım'la görüştü

    Yöneticiler Yıldırımla görüştü
    expand

    Fenerbahçe Kulübü'nde 19-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak seçimli olağan genel kurul öncesi kulüp başkan vekili Nihat Özdemir ve bazı yöneticiler, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile görüştü.

    Cezaevinden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdemir, şu anda gündemlerinde kongre olduğunu belirterek, "Başkanla kongreyle ilgili görüştük. Fikir alışverişinde bulunduk. Başkan aday, biliyorsunuz. Bütün kongre üyelerini davet ediyoruz. Fenerbahçe'ye yakışan bir şekilde kongreyi yapacağız. Yeni yönetim görevine devam edecek" dedi.

    Yeni yönetimde yer almayacağını açıkladığını kaydeden Nihat Özdemir, "Aziz Yıldırım sizi ikna etmedi mi?" sorusunu, "O benim öz be öz kardeşimdir. Her zaman beraber çalıştık. Çok yoruldum. Genç arkadaşlar var" diye cevapladı. Özdemir, yöneticiler olarak kupayı Metris Cezaevi'ne getirmelerinin söz konusu olmadığını dile getirerek, "Ancak getirirse futbolcular getirir. Şu anda öyle bir program yok" ifadelerini kullandı.

    Aziz Yıldırım'ın kazanılan Türkiye Kupası'ndan memnun olduğunu aktaran Nihat Özdemir, "İki kupayı almak isterdik, ama bir tane aldık. Ancak bu dönemde bile tek kupayı almak Fenerbahçe için başarıdır. Ligde de final oynadık, Galatasaray kazandı. Kupaya 29 yıldır hasrettik, Allah bu yıl nasip etti, çok şükür" şeklinde konuştu.

    Bir soru üzerine Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım'ın duruşmasına katılıp, savunmasını yapacağını sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow