hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Carvalhal A Milli Takım antrenmanında

    Carvalhal A Milli Takım antrenmanında
    expand

    (A) Milli Futbol Takımı, yarın Portekiz ile yapacağı maçın son hazırlıklarını tamamladı. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Portekizli Carlos Carvalhal da antrenmanı izledi.

    Maçın oynayacağı Luz Stadı'nda yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katıldı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleşen ve ilk yarım saati basına açık antrenmanda futbolcuların, neşeli oldukları gözlendi.

    Antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından kısa pas çalışan milliler, daha sonra elle top kapmaca oynadı. Antrenman daha sonra dar alanda çift kale maçla devam etti.

    Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaşan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Portekizli Carlos Carvalhal da (A) Milli Takım'ın antrenmanını izledi.

    Öte yandan 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak Portekiz'in, Polonya'ya gitmeden önce son hazırlık maçını Türkiye'ye karşı oynayacağından, Portekizli taraftarların yarınki maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

    Hazırlık maçına 60 bin Portekizlinin beklendiği ve ülkedeki ekonomik krizin de etkisiyle bilet fiyatlarının yüzde 50 indirilerek, 10, 15 ve 20 euroya satıldığı öğrenildi.

    Portekiz-Türkiye hazırlık maçı yarın TSİ 21.45'te başlayacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow