hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ünay Aysal Galatasaray'ı örnek gösterdi

    Ünay Aysal Galatasarayı örnek gösterdi
    expand

    Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, olağan dışı bir çok gelişmenin yaşandığı bir sezonu, 18. şampiyonluklarına ulaşarak tamamladıklarını hatırlatarak, bu başarının kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.

    Ünal Aysal, Galatasaray Dergisi'nin haziran ayı sayısında, "Türk sporu için bir yeniden doğuş fırsatı" başlığıyla bir yazı kaleme alırken, "Kongreler, şike soruşturmaları, transferler, UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri, Kulüpler Birliği, Süper Lig sezonu, play-off derken, hemen her şeyin olağan dışı olduğu bir sezonu, 18. şampiyonluğumuza ulaşarak geride bıraktık.

    Galatasaray için arzuladığımız ve planladığımız geleceği kurmak açısından son derece değerli ve önemli bir şampiyonluktu bu. Uluslararası başarıda süreklilik hedefimizin adeta vizesiydi. Üstelik iki defa hak ettiğimiz, gerektiği gibi olmasa da kutladığımız, gururunu yıllarca taşıyacağımız bir şampiyonluk oldu" ifadelerini kullandı.

    Aysal, kendilerini yeni sezonda Avrupa maçlarında sınavlar beklediğini vurgularken, "Kuruluş misyonumuzdan ve geleneğimizden gelen Galatasaraylılık ruhuyla daha büyük başarılar peşinde koşacak, bu amaçla ter akıtacağız. Bunu başaracağından en ufak kuşku duymadığım ekibimize yeni değerler, yeni güçler katmak, önümüzdeki haftaların en önemli görevi olarak bizleri bekliyor" şeklinde görüş belirtti.

    Galatasaray'da sadece futbol değil, amatör branşlarda da önemli bir ivme yakalandığına dikkati çeken başkan Aysal, dışardan görülmese de kulüp içi yeniden yapılanma modelini tamamladıklarını anlatarak, "Mali açıdan güçlü, sportif açıdan emin ellerde, yönetim açısından rakiplerinin çok ilerisinde bir Galatasaray'ı kurma çabalarımız, emin olunuz ki Türk futbolu için örnek alınan bir konuma ulaşmak üzeredir. Umarım spor dünyamız, Galatasaray örneğini bir yeniden doğuş fırsatı olarak değerlendirir" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow