hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gökhan Gönül futbolu FB'de bırakacak

    Gökhan Gönül futbolu FBde bırakacak
    expand

    Fenerbahçe'de 2014 yılında sona erecek sözleşmesini, 2016 yılına kadar uzatan Gökhan Gönül, futbolu sarı-lacivertli takımda bırakmak istediğini söyledi.

    Gökhan'ın, FB TV'ye yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yer aldı.

    Sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldığı için çok mutlu olduğunu vurgulayan milli futbolcu, "Bu imzayı bir yıl önce kafamda atmıştım. Zor dönemlerden geçtik. O dönem beklememiz gerekiyordu ve şimdi zamanı geldi, imzayı attık. Ben zaten Fenerbahçe'nin çocuğuyum" dedi.

    Güzel bir tatil geçirdiğini, sözleşmesinin uzatıldığının açıklanmasının ardından biraz daha rahatladığını vurgulayan Gökhan, şöyle konuştu:

    "Kulüple aramda geçen konuşmaların resmiyete dökülmesi beni rahatlattı. Çünkü insanlara sosyal paylaşım siteleri ile cevap vermek, bizim adımıza sıkıntı oluyordu. Aslında ben bu imzayı şampiyon olduğumuz sezonun gecesinde atmıştım. Aradan bir sene geçti. Dediler ki 'Gökhan sözleşmesini artırmak istiyor. Gökhan Fenerbahçe'ye rest çekti. Gökhan gitmek istiyor'. Böylece bu türden konuşanların çenelerini kapatmış olduk. Fenerbahçe'de kalmaktan çok mutluyum. İnşallah futbolu da Fenerbahçe'de bırakırım."

    -"Taraftarlarımız maçları daha rahat izleyecekler"-

    Bu sezon futbolcular olarak yıprandıklarını ve yorulduklarını kaydeden Gökhan, "Ancak taraftarlarımız da en az bizim kadar yoruldu. Her yere bizimle birlikte geldiler ve bizimle birlikte savaştılar. Onlar içinde çok yorucu bir sezon oldu" ifadelerini kullandı.

    Gökhan Gönül, önümüzdeki sezon Fenerbahçe taraftarına çok fazla iş düşeceğini belirterek, "Onlar çok güzel oynayan, rakibini yenmek için sahada her şeyini veren bir Fenerbahçe görecekler. Maçları daha rahat izleyecekler. Bu sene yoruldukları kadar yorulmayacaklarına inanıyorum. Artık bazı şeyleri geride bıraktık. Bazı şeyleri de ispatladık. Güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Şampiyon olacağımıza yüzde yüz inanıyorum" diye konuştu.

    Selçuk çok mutlu

    Fenerbahçe ile sona eren sözleşmesini opsiyon maddesini kullanarak 1 yıl uzatan Selçuk Şahin, çok mutlu olduğunu söyledi.

    Selçuk'un FB TV'ye yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yer aldı.

    Bu yıl yaşanan sürece rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini kaydeden Selçuk, "Burada başta taraftarlar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Taraftar hep yanımızdaydı, itici güç oldular. Onlara 2 kupayı da hediye etmek istiyorduk, ama olmadı. Birisini finalde kazanamadık" dedi.

    Selçuk Şahin, artık gelecek sezonu konuşmak gerektiğini belirterek, "Sözleşmemin 1 yıl uzatılmasından dolayı çok mutluyum. Yeni gelecek arkadaşlarla, daha diri, daha kuvvetli, daha dinç bir takım olarak taraftarlarımızın karşılarına çıkmak istiyoruz. İnşallah son maçta yarım puanla kaybettiğimiz şampiyonluğu gelecek sezon onlara armağan ederiz" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow