hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho'ya göre favori hala İspanya

    Mourinhoya göre favori hala İspanya
    expand

    Real Madrid'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, İspanya'nın İtalya karşısında kötü bir başlangıç yapmasına rağmen hala dünyanın en iyi takımı olduğunu ve Euro 2012'yi kazanabileceğini belirtirken İspanya'nın şampiyonluk için Almanya'yla çekişeceğini söyledi.

    İtalya karşısında forvetsiz oynadığı için eleştirilen İspanya'nın arka arkaya üç uluslararası şampiyonluk alma şansı sürüyor.

    Mourinho'da İspanya'nın kupayı kazanabileceğini düşünüyor.

    Singapur'da gazetecilere konuşan Mourinho, "İspanya dünya şampiyonu. Bununla ilgili hiçbir şüphe yok" diye konuştu.

    İspanya'nın Euro 2012'nin en iyi takımlarından biri olduğunu belirten Mourinho, İspanya'nın gruptan çıkacağını ve yoluna devam edeceği söyledi.

    İspanya'nın şampiyonluk için muhtemelen Almanya'yı geçmesi gerektiğini söyleyen Mourinho, Portekiz'e de değindi.

    Danimarka galibiyetiyle yeniden umutlanan Portekiz gruptan çıksa bile Euro 2012 şampiyonluğunun favorilerinden biri sayılmıyor.

    Mourinho "Şimdi onların durumu başka takımlara bağlı değil, sadece kendilerine bağlı. Hollanda karşısında görevlerini yapralarsa çeyrek finale çıkarlar" dedi.

    Portekiz'in şampiyonanın favorisi olmadığını belirten Mourinho, "Fakat bu tür kısa, elemeli şampiyonalarda Portekiz, 90 dakikada uzatmada ya da penaltılarda başarılı olarak çeyrek finalden yukarıya çıkabilir" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow