hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor Bamba'sına kavuştu

    Trabzonspor Bambasına kavuştu
    expand

    Trabzonspor'un İngiltere'nin Leicester City takımından transfer ettiği Fildişi Sahilli futbolcu Souleymane Bamba sağlık kontrolünden geçti.

    Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Paris'ten İstanbul'a gelen Fildişi Sahilli futbolcu, Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftar tarafından karşılandı.

    Bienvenue (Hoş geldin) Bamba tezahüratlarıyla karşılanan Fildişi Sahilli futbolcu, daha sonra, "Bize her yer Trabzon" yazılı atkıyla gazetecilere poz verdi.

    Fildişi Sahilli futbolcuya, sabah saatlerinde Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde çeşitli kontroller yapıldı.

    İstanbul'da bu sabah sağlık kontrolünden geçen Sol Bamba, öğle saatlerinde Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Trabzon'a geldi.

    Havalimanında adeta bir basın ordusu tarafından karşılanan Bamba, boynundaki bordo - mavili kaşkolla kameralara gülümsedi. Kendisini karşılayan kulüp yetkilileri ile konaklayacağı otele giden Sol Bamba'nın, bugün Trabzon'da ev beğeneceği belirtildi. Bamba yarın sabah saatlerinde de kendisini Trabzonspor'a bağlayan resmi sözleşmeyi imzalayacak.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow