hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Olcay Şahan resmen Beşiktaş'ta

    Olcay Şahan resmen Beşiktaşta
    expand

    Beşiktaş, sağlık kontrolünden geçirilen Olcay Şahan'ın transferini borsaya bildirdi. 4 yıllığına anlaşılan Olcay Şahan'a yıllık 1 milyon euro verilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şöyle denildi.

    "Futbolcu Olcay Şahan'la 4 yıllığına anlaşılmıştır. Futbolcunun kendisine yıllık 1.000.000 EURO garanti ücret ödenecektir."

    Beşiktaş, Almanya'nın Kaiserslautern takımından transfer ettiği Olcay Şahan ile 4 yıllık anlaşmanın sağlandığını ve yeni transfere yıllık 1 milyon euro verileceğini açıkladı.

    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Futbolcu Olcay Şahan'la 4 yıllığına anlaşılmıştır. Futbolcunun kendisine yıllık 1.000.000 avro garanti ücret ödenecektir" denildi.

    Siyah-beyazlı ekip, Olcay Şahan'ın eski kulübü Kaiserslautern Kulübü'ne 800 bin avro bonservis bedeli ödeyeceğini ve futbolcunun başka bir kulübe satılması halinde Alman ekibine yüzde 10 pay verileceğini daha önce açıklamıştı.

    Sağlık kontrolünden geçti 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın Almanya'nın Kaiserslautern takımından transfer ettiği Olcay Şahan, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

    Şahan, kan tetkikleri yapıldıktan sonra iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Oyuncunun, akciğer ve kardiyak testlerinin yapılmasıyla sağlık kontrolü tamamlandı. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow