hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'de Alex ipleri kopardı

    Fenerbahçede Alex ipleri kopardı
    expand

    Fenerbahçe Futbol Takımı'nda kadro dışı bırakılan Alex de Souza, sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesinin sona erdiğini açıkladı.

    Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldıktan sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasına gelen Brezilyalı futbolcu, burada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle görüştü.

    Alex, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

    Borsa'ya bildirildi

    Fenerbahçe Kulübü, futbol takımında kadro dışı bırakılan Alex de Souza ile yolların ayrıldığını açıkladı.

    Kulüp binasında Alex ile yapılan toplantının ardından, Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinin sona erdirildiği borsaya bildirildi. Fenerbahçe Futbol A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Futbolcumuz Alexsandro De Souza ile bugün yapılan görüşmede, kendisinin takımımıza bugüne kadar olan katkılarından dolayı teşekkür edilerek, sözleşmemiz karşılıklı mutabakat ile bugün itibariyle feshedilmiştir" denildi.

    Alex'e teşekkür mesajı

    Fenerbahçe Kulübü, yayımladığı mesajla, sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'ya teşekkür etti. Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, sözleşmenin Alex'in talebi üzerine feshedildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: "2004-2005 sezonundan bu yana çubuklu formayı başarıyla taşıyan kaptanımız Alex de Souza'nın kontratı, kendisinin talebi üzerine karşılıklı olarak feshedilmiştir. Müzemizdeki formasıyla, Yoğurtçu Parkı'ndaki heykeliyle armamızın bir parçası olan Alex'e ve bizimle bir bütün haline gelen De Souza Ailesi'ne teşekkür ederiz."

    Taraftarlardan büyük destek

    Bu arada Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli ekiple yollarını ayıran Alex de Souza'nın evinin önünde toplanarak, Brezilyalı futbolcuya destek verdiler. Alex'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilerek sarı-lacivertli takımdan ayrıldığının açıklanmasının ardından büyük üzüntü yaşayan taraftarlar, Brezilyalı futbolcuya olan sevgilerini dile getirmek için bu akşam Acarkent'teki evinin önünde toplandılar.

    Sarı-lacivertli formayı giydiği dönemdeki başarılarıyla gönüllerinde taht kuran Alex için meşaleler yakıp tezahüratlar yapan taraftarlar, uzun süre evin önünde bekledi.

    Eşi ve çocuklarıyla evinin penceresine çıkan Brezilyalı futbolcu, taraftarların sevgi gösterilerine karşılık verdi. Taraftarlara seslenen Alex, "Her şey için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Alex ve ailesi, taraftarların sevgi gösterileri karşısında duygulu anlar yaşadı. Alex, çocuklarıyla evinin kapısının önüne çıkarak, taraftarların yayına da gitti. Brezilyalı futbolcunun gidişine üzülen sarı-lacivertli taraftarlar, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu ve teknik direktör Aykut Kocaman'a da tepki gösterdiler.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow