hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor yaralarını sarıyor

    Trabzonspor yaralarını sarıyor
    expand

    Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli takım maçları nedeniyle verilen arayı eksikleri kapatmak için değerlendiriyor. Günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Giray ve Colman'ın sakatlıklarındaki iyileşme ise yüzleri güldürüyor.

    Milli takımın Romanya ve Macaristan maçları için verilen 15 günlük arayı hem eksiklerini gidermek hem de sakatların iyileşmesi için fırsat olarak gören Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçının ardından sadece iki gün izin verdiği futbolcularını günde çift antrenmanla kritik Beşiktaş maçına hazırlıyor.

    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yapılan antrenmana ülkelerinin milli takımlarına giden Sapara, Cech, Bamba, Zokora, Adrian ve Janko, sakatlıkları bulunan Tolga, Henrique ve Alanzinho katılmadı.

    Colman ise ayrı bir sahada fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Sakatlıkları nedeniyle Kasımpaşa kadrosuna alınmayan Soner ve Giray ise takımla çalıştı. Giray'ın Beşiktaş maçında oynayabilecek duruma geleceği vurgulanırken, Colman'ın da en geç 20 gün içinde takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

    SICAK HAVADA KONDİSYON YÜKLEMESİ

    Teknik Direktör Şenol Güneş, oldukça sıcak havada gerçekleştirilen çalışmada futbolcularına kondisyon yüklemesi yaptırdı. Isınma koşusunun ardından antrenörler tarafından hazırlanan çeşitli istasyonlarda çabukluk ve kuvvete dayalı çalışma yapan futbolcuların adeta pestili çıktı.

    Sık sık su molası veren bordo - mavililerde, yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın sonunda da Aykut, Emre, Celustka ve Soner uzun süre Şenol Güneş'in gözetiminde kafa topu çalışması yaptı. Güneş, oyuncularını sık sık topa nasıl kafa vuracakların konusunda uyarırken, "Kuvvetinizi belinizden alın" dedi, nasıl vurulması gerektiğini gösterdi.

    İKİ HAZIRLIK MAÇI

    Trabzonspor, milli takım arasında hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürürken oynayacağı iki hazırlık maçıyla da maç temposundan uzaklaşmayacak.

    Cumartesi günü Giresun'da Ukrayna'nın Shakthar Donetsk takımıyla hazırlık maçı yapacak olan bordo - mavililer, pazartesi günü akşamı da Avni Aker'de Kazakistan'ın Karaganda takımıyla karşılaşacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in her iki maçta da tüm oyuncularını denemesi, özellikle maçlarda fazla forma şansı bulamayanlara öncelik tanıması bekleniyor.

    TOLGA'YA KUTLAMA

    Trabzonspor, kaptanı Tolga Zengin'in doğum gününü resmi sitesinden yayınladığı mesajla kutladı. Sakatlığı nedeniyle kontrollerini yaptırmak üzere İstanbul'da bulunan Tolga'ya antrenman sahasında kutlama yapılamazken, resmi siteden, "10 Ekim 1983 tarihinde doğan Kaptanımız Tolga Zengin'in doğum gününü kutluyor, sağlık, başarı, mutluluk dolu uzun ömürler diliyoruz" mesajı yayınlandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow