hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hamit Altıntop'tan tartışılacak açıklama

    Hamit Altıntoptan tartışılacak açıklama
    expand

    2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde (D) Grubu'nda Macaristan ile yapılacak maç öncesi konuşan A Milli Futbolcu Hamit Altıntop, Türkiye'nin Hollanda ile aynı kalitede oyunculara sahip olmadığını belirterek "Kimse alınmasın ama Akhisar'a iki gol atınca kral gibisin. Avrupa'ya çıkınca bunun böyle olmadığını görüyorsun" diye konuştu.

    Hamit Altıntop da 2006 yılında burada olumlu bir maç yaşadıklarını ve bunun sonrasında 2008 Avrupa Şampiyonası'na gittiklerini anımsatarak, burada da öyle bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

    Takım arkadaşlarıyla ve hocalarıyla mutlu olduklarına değinen Hamit, maçın öneminin farkında olduklarını bazı arkadaşların bu maçta oynamayacaklarını, ancak diğer oyuncular için bunun bir fırsat olacağını vurguladı.

    Hamit, beklentilerin büyük olduğunu, o sonuçların alınmadığı zaman üzüldüklerini ifade ederek, "10 maçtan 3'ünü oynadık ve istediğimiz puanları almasak da önümüzde daha 7 maçımız var. Bu kaliteye sahibiz ve yarın inşallah o başlangıcı yapacağız" dedi.

    "Performansının düşük olduğu" yönündeki bir soru üzerinde Hamit, Hollanda maçında iyi mücadele ettiğini elinden geleni yapmaya çalıştığını belirterek, Estonya maçında oynamadığını, Romanya maçında sonuç olarak istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve şanssız bir gol yediklerini söyledi.

    HAMİT ALTINTOP HAKLI MI? TIKLAYIN

    Hollanda ayarında  ve Romanya’dan daha kaliteli isimlere sahibiz şeklinde gelen bir soruya Hamit Altıntop, “Bu son derece yanlış bir değerlendirme” diyerek cevap verip sözlerine şöyle devam etti.

    “Maalesef Türkiye’de kendimizi geliştiremiyoruz. Kimse alınmasın ama Akhisar’a iki gol atınca kral gibisin. Avrupa’ya çıkınca ise bunu böyle olmadığını görüyorsun. Hollanda’nın son 10 yılda futbolda yaptıkları ortada. Romanya da bize karşı harbiden kusursuz savunma yaptı.”

    Hamit, kendisini iyi hissettiğini, milli takımın iyi sonuçlar alması halinde öz güvenin geri geleceğini kaydetti.

    Burak'ı mı kastetti?

    Tecrübeli futbolcu 'Türkiye'de Akhisar'a iki gol atınca kral oluyorsun' şeklindeki sözleri kafalarda soru işareti bıraktı. Bilindiği gibi Galatasaray'ın, ligin zayıf ekiplerinden Akhisar Belediye'yi 3-0 yendiği maçta Burak Yılmaz 2 gol birden atmıştı. Bu açıklamaların ardından Hamit Altıntop'un Burak Yılmaz'ı mı kastettiği iddialarını gündeme getirdi.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow