hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkansız, teknik direktörsüz tur atladılar!

    Başkansız, teknik direktörsüz tur atladılar
    expand

    Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakasında, Nazilli Belediyespor, deplasmanda Torku Konyaspor'u 3-0 yenerek, 4. tura yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Torku Konyaspor: 0 - Nazilli Belediyespor: 3

    Stat: Konya Atatürk
    Hakemler: Özgür Sepin, Özgün Karakoçlu, Sercan Ertemçöz
    Torku Konyaspor: Emrullah, Erdinç, Selim, Tolga, Recep, Ali, Serkan (Dk. 46 Neca), Coşkun (Dk. 46 Atilla), Ali Zitouni, İshak, Muhammet (Dk. 54 Erdal) Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Erdinç, Mehmet Taş, Aykut (Dk. 88 Furkan), Muğdat, Burhanettin (Dk. 76 Bora), Fatih (Dk. 64 Aytaç), Ümit, İsmail, Yusuf, Mehmet Ersavaş
    Goller: Dk. 23 ve Dk. 49 Muğdat, Dk. 90 Mehmet Taş (Nazilli Belediyespor)

    Sarı kartlar: Dk. 10 Muhammet, Dk. 82 Tolga (Torku Konyaspor), Dk. 56 Burhanettin, Dk. 60 Ümit, Dk. 61 Erdinç, Dk. 63 Fatih, Dk. 74 Mehmet Ersavaş, Dk. 90 Mehmet Taş (Nazilli Belediyespor)

    Başkan istifa etti

    Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da, kulüp başkanı Vahit Aysan istifa etti.

    Vahit Aysan, yaptığı yazılı açıklamada, istifasının, görevi bırakan teknik direktör Mustafa Ceviz ile ilgili olmadığını söyledi.

    Aysan, açıklamasında şunları kaydetti:

    "Takımımızın istikrarı yakalaması için istifamı sundum. Bu takım, benim başkanlığımda şampiyon oldu. Şampiyon olduktan sonra da 2. Lig'de iyi bir takım kurduk. Ben, takımımızın play-off mücadelesi yaparak, bir üst lige yükseleceğine olan inancımı koruyorum. Bunun da kulübümüzün çok iyi yönetilmesi ile gerçekleşeceğine inanıyorum. Kulübümüz iyi yönetildiği sürece, büyük başarılara imza atacaktır. Kulübümüzün borcu yok denecek kadar azdır."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow