hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ünal Aysal: Ne gerekiyorsa yapacağız

    Ünal Aysal: Ne gerekiyorsa yapacağız
    expand

    Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde CFR Cluj ile yapılan maçta aşırı yağış nedeniyle saha zemininde yaşanan sorunla ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

    Ünal Aysal, tekerlekli sandalye basketbolunda Kıtalararası Kupa'yı 4. kez kazanan Galatasaray takımıyla birlikte GSTV'de yayına katılırken, gündemdeki konulara da değindi.

    CFR Cluj ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yapılan karşılaşmada Türk Telekom Arena'nın zemininde yaşanan sıkıntıyla ilgili açıklamalarda bulunan Aysal, bazı aksiliklerin bir araya gelmesiyle sorunların ortaya çıktığını dile getirirken, şunları söyledi:

    "CFR Cluj maçının oynandığı gün ülkemizde köprüler yıkıldı, evleri su bastı, insanlar öldü. Bizim stadımızı da bir deyişle su bastı. Gayet tabii drenaj sistemi ve diğer teknik konuları sonuna kadar araştırıyoruz. Biz bunun araştırmalarını ciddi şekilde yapıyoruz. Seyircimize ve Türk futbol kamuoyuna tam olarak sağlam bir stadı sunmak zorundayız. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Yatırımsa gerekiyorsa, yatırım yapacağız. Toplumun hassasiyetini bu konuda anlıyorum. Oyun kalitesi dışında, insanların sağlığını da etkileyebilecek bir durum oluşabilirdi. Biz büyük bir camiayız ve bütün bunların hepsini çözebilecek güçteyiz. Katiyetle de çözeceğiz."

    "Kıtalararası Kupa'nın marka değerine katkısı büyük"

    Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın oyuncu ve teknik heyetine elde edilen Kıtalararası Kupa şampiyonluğu için teşekkür eden Ünal Aysal, bu başarının kulüp marka değerine de büyük katkı sağladığını belirtti.

    Aysal, Galatasaray Kulübü'nün marka değerini çok önemsediklerini aktararak,

    "Özellikle bu kardeşlerimin marka değerine katkısı en üst düzeyde. Umarım bu böyle devam eder. Bizim esas hedeflerimiz yurt dışında kazanacağımız başarılar. Türkiye'deki başarılar tabii ki önemli ama esas hedefimiz dış başarılar. Bunun için elimizden gelen tüm desteği sporcularımıza vereceğiz. Ben aynı kupayı tekerlekli sandalye basketbol takımımızdan gelecek sene de istiyorum. Bu sözü bana verirlerse, ben de onların tüm taleplerine yönelik sözlerimi burada verebilirim" diye konuştu.

    Sarı-kırmızılı takımın gelecek yıl için de şampiyonluk sözü vermesinin ardından ise Aysal,

    "Bu söz bana sadece ümit vermedi. Senenin geri kalanı için enerjimi katladı. Benim de bundan sonra size her türlü desteği vereceğimden emin olabilirsiniz. Kulüp olarak hedeflerimizi 1,5 sene evvel koymuştum. Hedeflerimizde en ufak bir sapma yok. Başarı için tam bir ekip çalışması yapıyoruz. Geride kalan 1,5 sene çok güzel geçti. Umarım bundan sonra da öyle geçecek. İstediğimiz zaman neleri yapmaya muktedir olduğumuzu sanıyorum herkes gördü. Bundan sonra da başarı için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

    Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Kıtalararası Kupa'ya Avrupa kıtası temsilcisi olarak katıldığına da dikkati çeken ve bunun çok önemli olduğunu anlatan Aysal, kazanılan kupayı 1 ay süreyle odasında sergilemek istediğini sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow