hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Chelsea-ManU: Bir ırkçılık maçı...

    Chelsea-ManU: Bir ırkçılık maçı...
    expand

    Premier Lig'de Chelsea ile Manchester United arasında geçen pazar günü oynanan maçla ilgili ırkçılık iddialarına bir yenisi eklendi. Chelsea'li bir taraftarı ManU'lu Danny Welbeck'e karşı maymun taklidi yaparken gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiltere'de son 4 günde iki kez oynanan Chelsea-Manchester United maçlarına atılan 14 golden çok ırkçılık iddiaları damgasını vurdu.

    Premier League'de pazar günü oynanan ve Manchester United'ın 3-2 kazandığı maçın ardından Chelseali futbolcu Obi Mikel'in, hakem Mark Clattenburg'un kendisine ırkçı ifadeler kullandığını iddia etmesi büyük yankı uyandırdı.

    Lig Kupası 4. tur maçında dün oynanan ve uzatma dakikalarında atılan gollerle Chelsea'nin 5-4 galip gelerek tur atladığı mücadelenin ardından da bu kez Chelseali bir taraftara ait fotoğraf tartışmalara neden oldu.

    Taraftarın maç sırasında Manchester Unitedlı Danny Welbeck'e maymun taklidi yaptığı sırada çekilen fotoğrafın ardından, Londra temsilcisi olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve fotoğraftaki taraftarın tespit edilmeye çalışıldığını açıkladı.

    Bu arada ırkçılık iddialarını kabul etmeyen hakem Clattenburg'e bu haftaki lig maçlarında görev verilmeyeceği belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow