hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocaman: "Her şey çok güzel olacak"

    Kocaman: Her şey çok güzel olacak
    expand

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçirdikleri zor dönemde futbolcularının birlikte hareket etme duygusunun kendisini gelecek adına umutlandırdığını ifade ederek, "Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şey çok güzel olacak" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AEL Limassol maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü, bugünkü antrenmanın ardından yaptığı değerlendirmede, takımı için Avrupa'da işlerin iyi gittiğini ancak ligde puan olarak standartlarının altında olduklarını ifade etti.

    Futbolcularının zor günlerde verdiği reaksiyonun kendisini sevindirdiğini kaydeden Kocaman, şunları kaydetti:

    "Zor bir dönemden geçiyoruz. Avrupa'da işler iyi gidiyor ama ligde puan olarak standartlarımızın altındayız. Özellikle son iki sezonda ve son dönemde Türkiye Ligi'ni domine etmiş bir takımın, bir an önce kendi standartlarını yakalaması gerekiyor. Ama şunu da söylemek istiyorum. Bu zor günlerde futbolcularımın verdiği reaksiyon, birlikte hareket etme duygusu, beni geleceğe yönelik umutlandırıyor. Toplantılarda kamplarda herkesteki taşın altına elini koyma gayretini görüyorum ve bundan son derece memnunum. Fenerbahçe'de çok zor zamanları da güzel günleri de hep birlikte yaşadık. Şampiyon olduk kupalar aldık."

    Sakatlıkları geçen futbolcuların takıma dönmesiyle birlikte mücadele gücü ve temposu yüksek futbol anlayışını sahaya yansıtmak istediklerini kaydeden Kocaman, "Sakat futbolcularımızın da takıma katılmasıyla bu sezon bazı maçlarda ortaya koymayı başardığımız mücadele gücü, temposu yüksek futbol anlayışını sezonun tümüne yaymak istiyoruz. Bunu yapacak kalitemiz ve gücümüz var. Yine kazanan takım olmak istiyoruz. Biz bunu daha önce de yaptık. Yine yapacağız. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şey çok güzel olacak" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow