hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Batalla'dan üç maçlık seri

    Batalladan üç maçlık seri
    expand

    Bursaspor'un "10" numarası Pablo Martin Batalla, hem sergilediği futbol hem de attığı gollerle takımına puanlar kazandırıyor. Ligde geride kalan 11 maçta 5 golü bulunan Arjantinli futbolcu, son 3 maçta rakip fileleri "boş" geçmedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeşil-beyazlı takımda 4. sezonunu geçiren ve geldiği günden itibaren takımın "vazgeçilmezleri" arasında yerini alan Batalla, takımın 2009-2010 sezonunda elde ettiği şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu.

    Bursaspor'un son 3 sezonda gerek Süper Lig'de gerekse Türkiye Kupası'nda elde ettiği başarıya önemli katkısı olan Batalla, bu sezona da hızlı bir giriş yaptı. Ligin ilk 3 haftasında iyi futbol sergilemesine rağmen gol yollarında etkili olamayan başarılı orta saha oyuncusu patlamayı takımının 4-1 kazandığı Kardemir Karabükspor maçında yaptı.

    Paslarıyla arkadaşlarını pozisyonlara sokan Batalla, attığı 2 golle farklı galibiyetin mimarı oldu. Bu maçın ardından golleriyle olmasa da asistleriyle maçlara damgasını vuran Arjantinli futbolcu, Trabzonspor maçında yeniden sahne aldı. Bursaspor'un ilk Trabzon deplasman galibiyetini elde ettiği 1-0 biten maçın tek golünü atan yıldız futbolcu, bu sayede kulüp tarihine de geçmiş oldu.

    Ardından Bursa'da oynanan ve yeşil-beyazlı takımın 2-1 kaybettiği Kasımpaşaspor maçında da rakip fileleri havalandıran Batalla, geçen hafta da takımını yenilgiden kurtaran golü attı.

    Bursaspor'un Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı ve gol düellosu şeklinde geçen maçta skor 3-2 ev sahibi takımın lehine devam ederken sahneye çıkan Batalla, güzel bir golle skorda dengeyi sağladı ve takımına 1 puan kazandırdı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow