hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hasan Ali Kaldırım'ın büyük hedefi

    Hasan Ali Kaldırımın büyük hedefi
    expand

    Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, uzun yıllar sarı-lacivertli formayı giyip, kulübün sembol isimlerinden biri olmak istediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FB TV'de yayınlanan programda taraftarlardan gelen soruları yanıtlayan Hasan Ali, Fenerbahçe camiasına Avrupa'da ve Türkiye'de başarılar yaşatmak istediğini anlatarak, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde ve milli takımda oynuyorum. Bu iki güzelliği bir arada yaşamak çok insana nasip olmaz. Kendimi şanslı hissediyorum. Ben uzun seneler bu kulübe hizmet etmek istiyorum. Bu camiaya hem Avrupa'da hem Türkiye'de başarılar yaşatmak istiyorum. Her şey bana bağlı. Ben kendimi bozmadığım sürece uzun yıllar bu formayı giyip, bu kulüpte sembol olmak istiyorum" şeklinde ifadeler kullandı.

    Birçok hayalini gerçekleştirdiğini ancak motivasyon için yeni hedefler koymak gerektiğini kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, "Bu kulüple, bu camiayla Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak şu anki en büyük hedefim. Büyük bir hedef ama çok da uzak değil. 2-3 yıl içinde niye olmasın" diye konuştu.

    Kayserispor forması giydiği dönemde Fenerbahçe ile Kadıköy'de yaptıkları ve 2-0 kaybettikleri maçtan sonra sarı-lacivertli takımda oynama hedefini kafasına koyduğunu anlatan Hasan Ali, şunları kaydetti:

    "Taraftarımız olağanüstü ve mükemmel. Benim Fenerbahçe'ye gelmemde de büyük pay sahibiler. Kayserispor'da oynarken bu statta maça gelmiştik, 2-0 kaybettik. Ailem de bu maçı izlemişti. O zaman kafama koymuştum. Stattaki ambians ve atmosfer üzerine sohbet etmiştik. Ve ben o zaman kariyerimde Türkiye'de büyük bir takım olacaksa bu kesinlikle Fenerbahçe olacak demiştim. Stadımızdaki ambians kesinlikle başka yerde bulunmaz."

    Özel hayatından da bahseden sarı-lacivertli futbolcu, önceliğinin kariyeri olduğunu belirterek, "Evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Belli bir zamanı yok. İlk önce kariyerime odaklanmak istiyorum. Nasip, kısmet. Kız arkadaşım olsa ona da acırdım. Çünkü bir kamptan bir kampa gidiyorum ve beni göremezdi" diye konuştu.

    Anadolu takımlarından İstanbul takımlarına gelen bazı futbolcuların kariyerinde düşüşler yaşadığını söyleyen Hasan Ali, "Bu bende söz konusu olmaz. Ben kendime iyi bakıyorum. Sadece gece hayatı anlamında değil; uyku, beslenme ve dinlenme vakitlerini de buna ilave ederiz. Bunlar önemli detaylar" şeklinde ifadeler kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow