hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fernandes Orduspor maçında yok

    Fernandes Orduspor maçında yok
    expand

    Sakatlığı bulunan Manuel Fernandes, Beşiktaş'ın Orduspor'la oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Lig'de yarın Orduspor ile karşılaşacak Beşiktaş, Ordu'ya geldi.

    Karayolu ile Samsun'dan Ordu'ya gelen Beşiktaş kafilesinin kalacağı otele kulüp yetkililerinin isteği üzerine basın mensupları ve taraftar alınmadı.

    Siyah-beyazlılar, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde yapacağı
    antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.


    FERNANDES YOK 

    Siyah beyazlı takımda sakatlığı bulunan Manuel Fernandes kafilede yer almazken, havalimanında DHA'ya özel açıklama yapan teknik direktör Samet Aybaba, Portekizli futbolcunun en değerli oyuncuları olduğunu belirterek, şunları söyledi:

    "Bizim en değerli oyuncumuz, ancak biz bir takımız. Diğer arkadaşların, yarın Orduspor karşısında Fernandes'in yokluğunu hissettirmeyip, ona ne kadar saygı duyduklarını göstereceğine inanıyorum."

    Siyah Beyazlı takım, mücadelenin son hazırlığını bugün akşam saatlerinde Ordu'da yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Müsabakayı, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

    SİYH BEYAZLI TAKIMDA 4 EKSİK

    Siyah-Beyazlı takımda Manuel Fernandes'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün ve sezonu kapatan İsmail Köybaşı, Orduspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

    ERSAN, SIVOK VE UĞUR SARI KART CEZASI SINIRINDALAR

    Öte yandan Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm, Tomas Sivok ve Uğur Boral'ın sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar. 3 sarı kartı bulunan Ersan, Sivok ve Uğur, Orduspor karşısında sarı görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve 15. haftada oynanacak Eskişehirspor maçında görev yapamayacaklar.

    Teknik direktör Samet Aybaba'nın takımını Orduspor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor:
    McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, İbrahim Toraman, Necip, Oğuzhan, Olcay, Holosko, ve Almeida.

    İKİ TAKIM 21. KEZ KARŞILAŞACAK

    Ayrıca Beşiktaş ile Orduspor, lig tarihinde yarın 21. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında geride kalan 20 maçtan 11'ini Beşiktaş, 6'sını Orduspor kazanırken, 3 maçta da eşitliği bozamadı. Beşiktaş'ın toplam 29 golüne, Orduspor 17 golle cevap verdi. İki takım son olarak bir önceki sezonun 30. haftasında Ordu'da karşılaşmış ve mücadele 1-1 sona ermişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow