hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'ın muhtemel 7 rakibi

    Galatasarayın muhtemel 7 rakibi
    expand

    Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan takımlar belli oldu. Galatasaray 2. turda Barcelona'nın muhtemel 5 rakibinden biri oldu. Galatasaray'ın diğer muhtemel rakipleri şöyle: Paris St. Germain, Schalke 04, Malaga, Dortmund, Juventus ve Bayern Münih.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gruplarını 1. sırada bitiren Paris St. Germain, Schalke 04, Malaga, Dortmund, Juventus, Bayern Münih, Barcelona ve Manchester United ilk torbayı oluşturacak.

    İkinci torbada ise gruplarını 2. sırada bitiren Galatasaray, Celtic, Valencia, Shakhtar Donetsk, Real Madrid, Milan, Arsenal ve Porto takımları yer alıyor.

    Kurada kurallar gereği aynı ülkenin takımları birbirleriyle karşılaşamıyor. Aynı zamanda aynı gruptan çıkan takımlar da birbiriyle eşleşemiyor. Bu durumda Galatasaray'ın kuradaki muhtemel rakipleri şöyle oluştu: Paris St. Germain, Shalke 04, Malaga, Dortmund, Juventus, Bayern Münih ve Barcelona.

    Kurada örneğin Barcelona, Celtic'in yanı sıra Real Madrid ve Valencia'yla da eşleşemeyecek. Aynı şekilde Malaga'da Real Madrid ve Valencia'yla eşleşemeyecek. Juventus ile Milan eşleşmesi de kurallar gereği mümkün olmayacak. Mümkün olmayan bir diğer eşleşme ise Manchester United ile Arsenal'in birbirlerini çekmeleri.

    Bu arada 3 Alman takımı gruplarını lider olarak bitirmeyi başararak dikkat çekti. İspanya ise gruplardaki 4 takımı da bir üst tura taşımayı başardı.

    ŞL'de hangi ülkelerden kaçar takım var:

    İspanya: 4
    Almanya: 3
    İtalya: 2
    İngiltere: 2
    Fransa: 1 
    İskoçya: 1
    Türkiye: 1
    Ukrayna: 1
    Portekiz: 1

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow