hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Umut: "Dünya konuşacak"

    Umut: Dünya konuşacak
    expand

    Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde açıklamada bulunan Galatasaray'ın golcüsü Umut Bulut, "Dünyanın konuşacağı bir derbi olacak" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde açıklamada bulunan Galatasaray'ın golcüsü Umut Bulut sarı-kırmızılı takımdaki performansını değerlendirirken, geleceği hakkında da konuştu.

    Galatasaray'da bu seneki form durumunu değerlendiren 29 yaşındaki golcü, "Galatasaray çok iyi bir takım. Hazır kadroya geldik. Zaten Trabzon'da Burak ve Selçuk ile bir uyumumuz vardı. Galatasaray'da sanki yıllardır oynuyormuşuz gibi bir ortam var. Başarının nedeni budur" diye konuştu.

    Son vuruşlardaki başarısını takım arkadaşlarına bağlayan Umut, "Aslında sadece özgüvenle alakalı. Sezona iyi başlamam, Süper Kupa ve ligde attığım goller üst üste gelince bana büyük bir rahatlık verdi" dedi.

    Bundan sonraki hedefleri hakkında konuşan Umut Bulut, "İleride ne olur bilemiyorum ama Galatasaray'da çok mutluyum. Uzun yıllar bu kulübe hizmet etmek istiyorum. Hocamızın raporu doğrultusunda gerekenler yapılacaktır. Umarım faydalı olurum" ifadelerini kullandı.

    Türk Telekom Arena'da ilk kez Fenerbahçe karşısında oynaması beklenen Umut, " Dünyanın konuşacağı bir derbi olacak. Kendimiz ve Fenerbahçe'nin konumunu biliyoruz. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ummadığımız şeyleri yapıyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde de yaptılar. Bu maçta ilk dakikadan itibaren yaparlar. Hiç derbi yaşamadım ama Arena'da neler yapabileceklerini hayal edebiyorum" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow