hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe işi sıkı tuttu

    Fenerbahçe işi sıkı tuttu
    expand

    Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Göztepe'yi 4-0 mağlup ederek tur atladı ve gruplara kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ziraat Türkiye Kupası 5. Kademe mücadelesinde Fenerbahçe Göztepe'yi konuk etti. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Sarı-Lacivertliler Sezer Öztürk (2), Krasic ve Recep Niyaz'ın golleriyle rahat bir galibiyet aldı.

    İstanbul devleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın kupaya veda ettiği haftada teknik direktör Aykut Kocaman, ipleri sıkı tutarak devamlı ilk 11'de yer verdiği Hasan Ali, Meireles ve Kuyt'ı Göztepe karşısında sahaya sürdü. Maça da iyi başlayan Kanarya 16. dakikada Sezer Öztürk ile öne geçti ve ilk devreyi önde kapattı. İkinci yarıda da istekli görüntüsünü sürdüren Fenerbahçe, 47. dakikada defansın hatasını affetmedi ve Sezer ile farkı ikiye çıkardı. 54. dakikada Krasic, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atarken takımını da rahatlattı. Maça ikinci yarıda dahil olan Recep Niyaz 87'de maça nokta koyan golü attı: 4-0.

    Fenerbahçe'nin gelecekte çok şeyler beklediği iki yıldız adayı Recep Niyaz ve Salih Uçan ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Salih 64. dakikada Sezer Öztürk'ün yerine oyuna girerken Recep de 80'de Meireles'in yerine dahil oldu. Recep 87. dakikada Kuyt'ın kaleciden dönen şutunu tamamlayarak gol de atmayı başardı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow