hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TEB BNP Paribas'ta kuralar çekildi

    TEB BNP Paribasta kuralar çekildi
    expand

    TEB BNP Paribas WTA Championships Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın kura çekimi yapıldı: Kırmızı grup: Victoria Azarenka, Serena Williams, Angelique Kerber, Li Na. Beyaz grup: Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Sara Errani.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul'da 23-28 Ekim tarihlerinde bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek TEB BNP Paribas WTA Championships Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın kura çekimi, Çırağan Sarayı'nda düzenlendi.

    Kadın tenisinde teklerde dünyanın en iyi 8 oyuncusu ile çiftlerde dünyanın en iyi 4 takımının yarışacağı şampiyonanın kura çekimine olası sakatlık halinde organizasyonda yer alacak yedek oyuncu Fransız Marion Bartoli de katıldı.

    Konuşmaların ardından kura çekimine geçilirken, dünyanın 1 numarası Victoria Azarenka ile 2 numarası Maria Sharapova seribaşı olarak kuraya katıldı. Kura çekiminde, 8 sporcu 4'erli iki grupta yer alırken, grup renkleri geçen yıl olduğu gibi Türk bayrağını sembolize etti.

    Kura çekimi sonunda, Victoria Azarenka, Serena Williams, Angelique Kerber, Li Na, Kırmızı Grup'ta, Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Sara Errani, Beyaz Grupta yer aldı.

    GRAFİK

    KIRMIZI GRUP

    Victoria Azarenka
    Serena Williams
    Angelique Kerber
    Li Na

    BEYAZ GRUP

    Maria Sharapova
    Agnieszka Radwanska
    Petra Kvitova
    Sara Errani

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow