hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BJK Plaza'da korkutan yangın!

    BJK Plazada korkutan yangın
    expand

    Süleyman Seba Caddesi üzerinde bulunan BJK Plaza'daki Al Jamal ve Beyrut isimli iki mekanda yangın çıktı. Bir anda yükselen alevler plastik levhaları ve ahşap sütunları sardı. Yükselen alevler zaman zaman Anadolu Yakası'ndan da görüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Akaretler Süleyman Seba Caddesi BJK Plaza içinde bulunan Beyrut ve Al Jamal kafede 03.00 sıralarında yangın çıktı.

    Henüz nedeni belirlenemeyen yangında, alevler kısa sürede iki kafeyi de sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

    Olay yerine gelen Beşiktaş itfaiyesi yangına müdahalede yetersiz kalınca Şişli ve Mecidiyeköy’den takviye itfaiye ekipleri istendi. Kafelerde ara ara patlama sesleri duyulurken sanayi tüplerinin patlamaması için itfaiye ekipleri yoğun bir şekilde çalıştı.

    Bazı vatandaşlar yangını korkulu gözlerle evlerinden izlerken bazı vatandaşlar da cep telefonuyla yangını görüntülemeye çalıştı. Yangın çevrede büyük panik yaratırken itfaiye ekipleri yangını yaklaşık 1 saatte kontrol altına aldı.

    Bir vatandaş yangını görür görmez itfaiyeye haber verdiğini ve alevlerin on dakika içinde yükseldiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Spor Kulubü eski başkanı Sedar Bilgili’nin de olay yerine gelmesi dikkat çekti. Habercilere görüntü vermek istemeyen Bilgili arabasına binerek olay yerinden ayrıldı.

    Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow