hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Müjdat Gezen"in eşyalarına haciz

    Müjdat Gezenin eşyalarına haciz
    expand

    Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde geçen yıl hizmete açılan Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi binasının inşaatı için malzeme veren firma tarafından alacakları ödenmediği için başlatılan icra işleminin ardından bugün merkezdeki birçok eşyaya haciz memurları tarafından el konuldu.

    Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde geçen yıl Kasım ayında birçok ünlü ismin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi'nin binasının inşaatı için malzeme temin eden özel bir firmaya 80 bin 22 TL'lik borcun ödenmediği gerekçesiyle icra memurları polis eşliğinde Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi'ne gelerek eşyalara el koydu.

    2 tiyatro salonu, kurs salonu, kafeterya ve işyerleri bulunan sanat ve eğlence merkezine gelen avukat Saygun Çelebi, yanındaki icra memurlarıyla birlikte polis eşliğinde haciz işlemlerine başladı.

    Sanat merkezinde bulunan bilgisayar, LCD televizyon ve kumandaları haczeden görevliler akşam sahnelenecek gösteri için sökmedikleri koltukları çarşamba günü sökecekleri öğrenildi.

    Haciz işlemlerinin ardından icra memurları, merkezdeki 6 monitör, 2 bilgisayar kasası, 1 LCD televizyon ve 2 yazıcıyı haczetti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow