hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çiller'in yalısında hırsızlık: 2 tutuklama

    Çillerin yalısında hırsızlık: 2 tutuklama
    expand

    Eski başbakanlardan Tansu Çiller ve Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden iş adamı Cemal Özgörkey'in yalılarından hırsızlık yaptığı iddiasıyla Bursa'da yakalanan zanlı ile ağabeyi tutuklandı.

    Emniyetteki sorgularının ardından, "ikametten hırsızlık, 6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet ve sahte kimlik kullanma" suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılar Yavuz K. (33) ve ağabeyi Hasan K. (36), çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

    Merkez Osmangazi ilçesinde şüpheli bir aracın bulunduğu bilgisini alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı sokak timleri, araçta bulunan ve daha önce meydana gelen ikametten hırsızlık olaylarının zanlıları olduklarını tespit ettikleri Yavuz K. ve ağabeyi Hasan K'yı gözaltına almıştı.

    Zanlıların kimlik sorgulamasını yapan polis, başkasının kimliğini kullandığı belirlenen Yavuz K'nın, eski başbakanlardan Tansu Çiller ile Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden iş adamı Cemal Özgörkey'in yalılarından hırsızlık yaptığı öne sürülen ve 3 Mayıs'ta mahkemeye çıkarılması için Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildiği sırada firar eden kişi olduğu tespit etmişti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow