hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa'da yağmur hayatı felç etti!

    Bursada yağmur hayatı felç etti
    expand

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur hayatı felç etti. Rögar kapaklarının yerinden söküldüğü yağış esnasında yolcu otobüsleri otogardan çıkamadı. 10-14 Ekim tarihleri arasında açılacak olan 14. MODEF EXPO fuar alanını da su bastı.

    Vatandaşlar ellerinde süpürgelerle evlerine ve işyerlerine giren suları tahliye etmeye çalıştılar.

    İnegöl ilçesinde akşam saatlerinde bastıran şiddetli yağış nedeniyle yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar yollarda yürümekte zorluk çektiler.

    Hayatın felç olduğu yağmur sebebiyle yolcu otobüsleri terminal önündeki su birikintileri nedeniyle giriş çıkış yapamadılar.

    Yolların kayganlaşması nedeniyle çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kazanın meydana geldiği İnegöl'de ayrıca geçtiğimiz günlerde tadilat nedeniyle çatısı sökülen Belediye ek hizmet binası içinde bulunan çarşı esnafı da zor anlar yaşadılar.

    Yenice mahallesinde vatandaşlar evlerine giren yağmur sularını süpürge ve kovalarla tahliye etmeye çalıştılar. Vatandaşlar alt yapı sorunları nedeniyle her yağmurda aynı manzarayla karşılaştıklarını söyledi.
     
    Fuar alanını su bastı

    İnegöl ilçesinde 10-14 Ekim tarihleri arasında açılacak olan 14. MODEF EXPO fuar alanını su bastı.

    Mobilya'nın başkenti olarak bilinen İnegöl ilçesinde 10-14 ekim tarihleri arasında açılacak olan 14. MODEF EXPO fuar bölgesi de yağmurdan etkilendi.

    Yağmur sularının bastığı fuar alanında stand açacak olan firma sahipleri yetkililerin önlem almamasına tepki gösterdiler.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow