hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gül'den "terörle mücadele" mesajı

    Gülden terörle mücadele mesajı
    expand

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Terörle mücadele içeride ve dışarıda entabii hakkımızdır ve kararlılıkla devam edilecektir" dedi.

    Gül, 17 askerin şehit olduğu helikopter faciasıyla ilgili olarak ''Sabah 07.15'de meydana geldi. Acı haber bize çok erken ulaştı'' dedi.

    10 Kasım nedeniyle Milli Kütüphane'de düzenlenen Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu'nca düzenlenen Atatürk'ü Anma Töreni'nde konuştu.

    Gül şunları söyledi:

    "Sabah erken saatlerde 07.15'de yüreklerimizi dağlayan haber bize ulaştı. Milletin bütünlüğü için en zor şartlar altında canını feda eden güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Siirt'te maalesef 17 şehidimiz oldu. Başta Genelkurmay Başkanımız olmak üzere TSK'ya başsağlığı diliyorum. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İstiklal Savaşı'nda nasıl herkes bir bütün olmuş ve ülke kurtarılmışsa bugünde aynı inançla ülkenin bütünlüğü için terörle amansız bir mücadele verilmektedir.

    Bu mücadele milletimiz bir bütündür. Komşularımızda çıkan siyasi gelişmeleri bir fırsat bilip terörden güç alanlar, milletimizi hizaya getireceklerini düşünenler çok büyük bir pişmanlık duyacaklardır Varımızla, yoğumuzla terörle mücadele edeceğiz. Büyük bir kararlıkla mücadele edilecektir. Karşımıza silahla çıkan daha güçlü bir şekilde cevap verilecektir. "
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow