hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Times Meydanı'nda nikah tazelediler

    Times Meydanında nikah tazelediler
    expand

    ABD'nin New York kentinde, dünyaca ünlü Times Meydanı'nda, yüzlerce kişi Şubat ayı boyunca sürecek 'Aşkını İlan Et' programı kapsamında nikah tazelerken, Amerikalı bir genç de binlerce kişinin gözleri önünde diz çökerek sevgilisine evlilik teklif etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    New York'un dünyaca ünlü Times Meydanı'nda, 'Aşkını İlan Et' programı kapsamında çiftlere gün boyu, değişik renklerde, ücretsiz gül dağıtıldı, akşam da çiftler meydanın en bilindik noktalarından Kırmızı Merdivenler'de nikah tazeledi. Aralarında, Hollanda, Avustralya, Brezilya, Danimarka, Kanada, Almanya, İngiltere gibi ülkelerden gelen turistlerin de bulunduğu, kimi bir kaç aylık kimi ise yarım asırlık evli yüzlerce çift, Times Meydanında bir kez daha 'evet' dedi.

    Amerikalı deniz piyadesi Kevin Seaver'ın, kız arkadaşı Chantelle Labib'e, binlerce kişinin ortasında diz çökerek evlilik teklif etti. Kendi doğum gününü kutlamak için New York'ta bulunan Chantelle Labib, bu sürpriz teklife, meydanı dolduran kalabalığın alkış ve ıslık sesleri arasında 'evet' yanıtını verdi.

    Daha sonra meydanın en bilinen noktalarından biri olan Kırmızı Merdivenler'de, aralarında bir kaç aylık ya da yarım asırlık evli bulunan yüzlerce kişi ikinci kez 'evet' diyerek nikah tazeledi. Çiftlerin ikinci nikahını, kendisi de 55 yıldır evli olan Amerikan Sahil Koruma Kaptanı ve nikah memuru J. Arnold, kıydı. Times Meydanı'nda 'evet' diyen çiftlerin görüntüleri hem internetten hem de Times Meydanı'nı süsleyen dev ekranlardan canlı yayınlandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow