hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bengü: "İçimdeki acı her zaman kalacak"

    Bengü: İçimdeki acı her zaman kalacak
    expand

    Şarkıcı Bengü, "Hakkımda 'Acısını unutup kendini hemen sahneye attı' gibi eleştiriler yapıldı. Öyle bir şey yok. Benim içimdeki acı her zaman kalacak" dedi.

    Bu yıl 15'incisi düzenlenen "Uluslararası Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında şarkıcı Bengü konser verdi.

    Akçakoca Limanı'nda Düz Kontak ve Gripin gruplarının konserlerinin ardından sahneye çıkan Bengü, sevilen şarkılarını seslendirdi.

    Yoğun katılımın olduğu gecede Bengü, seslendirdiği şarkılar ve sahne performansıyla katılımcılara keyifli bir gece yaşattı.

    Bengü, konser sırasında yaptığı açıklamada, sağlıklı bir şekilde sahnelere dönmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, 20 gündür zor bir dönem geçirdiğini anlattı.

    Sahnede olmanın "yaralarına merhem" olduğunu vurgulayan Bengü, "Vücudumda bir sürü yara var, içimde çok büyük bir yara var ama sizin gözlerinize bakmak, o kadar büyük bir güç ki Allah'a her gün şükrediyorum. Sizlerin de inşallah her iki yanınızdaki melekler hiçbir zaman eksik olmasın. Benim için en büyük inanç, sevgi ve güç, sahnede olmaktır" dedi.

    Kendisine yönelik yapılan eleştirilere de değinen Bengü, konuşmasında şunları söyledi:

    "Hakkımda, 'Acısını unutup kendini hemen sahneye attı' gibi eleştiriler yapıldı. Hayır, öyle bir şey yok. Benim içimdeki acı her zaman kalacak. Vücudumdaki yaralar zamanla iyileşecek. Eğer ben bu gücü burada olmasaydım çok zor iyileşirdim. O yüzden ne dedikleri umurumda bile değil. Şarkı söylemek istiyorum var mı ötesi? O nedenle benim için en büyük aşk, sahnede olmaktır."

    Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak da 20 gün önce minibüsünün İstanbul Sancaktepe'de kaza yapması sonucu yaralanan Bengü'ye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, katkılarından dolayı plaket verdi.

    Festivalin ikinci günü, yapılan havai fişek gösterilerinin ardından son buldu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow