hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye'nin yeni tişört markası KAFT

    Türkiyenin yeni tişört markası KAFT
    expand

    Tişört son yıllarda modanın vazgeçilmezlerinden biri. Farklı tasarımların artmasıyla birlikte tişörtler sıradan değil özgün ve kişilikli unsurlar olarak dolaplarda yerini almaya başladı. İşte o tasarımları ortaya çıkaran yeni bir marka da KAFT...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgün tasarımları ile farkını ortaya koyan KAFT‘ın yaratıcıları; estetik ve aynı zamanda kaliteli bir tasarım gördüğünde heyecanlanan, her tasarım için sıradan değil farklı olsun diyen insanlar. Giyim konusunda da aynı bu şekilde düşünüyorlar, piyasadaki benzer tasarımlardan sıkılmışlar ve kendi tasarım görüşlerini tişörtlere uygulamaya karar vermişler.

    Markanın doğuşu konusunda son derece titiz çalışmışlar. İki yıllık detaylı bir hazırlık sonunda ismin, logonun ve markanın yaratılması tamamlanmış. Kaliteli kumaşları, özgün tasarımları ve ince işçiliği bir araya getirmişler. İdealist bir fikirle yola çıkan KAFT, 2009 Ağustos’unda giyim tutkunları ile buluşmuş.

    Yaratıcı ve özgün olmasının dışında tasarımların anlam içermesi de KAFT‘ın olmazsa olmazlarından bir tanesi. KAFT’ın her tasarımının bir hikayesi bir anlamı var. Bu hikayeler ürünlerin kart etiketlerinde bulunabilir, okuyarak tasarımın arkasındaki felsefe ve anlamı irdelenebilir.

    Şimdiye kadar 26 farklı ülkeden tişört severlerle online satış kanalı olan www.kaft.co üzerinden buluşan KAFT, artık YKM Cevahir Mağazası’nda da ürünlerini tişört tutkunlarının beğenisine sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha fazla bilgi için http://www.kaft.co/company/about.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow