hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    22. bölüm fragmanı Bizim Hikaye 21. bölüm sonrasında neden yayınlanmadı?

    22. bölüm fragmanı Bizim Hikaye 21. bölüm sonrasında neden yayınlanmadı
    expand

    Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı Fikret'in sağlığına kavuşup kavuşamayacağını gösterecek. Yeliz’in ciğerinin bir bölümü bağışlamak için bulunduğu girişim ise sonuçsuz kalacak. Peki, gelecek hafta Filiz, Barış ve Yeliz üçgeninde yaşanacak gelişmelerin ortaya çıkacağı Bizim Hikaye 22. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bizim Hikaye son bölümde Yeliz'in son dakika değişikliği Fikret için üzücü bir sonuç alınmasına neden olmuştu. Babalarının ağır hastalığına yardımcı olabilmek için çabalayan Filiz, ameliyat öncesi beklenmedik olaylarla karşılaşacak. Bizim Hikaye 22. bölüm fragmanının ise pazar günü yayınlanması bekleniyor.

    BİZİM HİKAYE FRAGMAN VİDEOSU VE 21. BÖLÜM ÖZETİ

    Cemil’le mahkemelerinin olduğu gün boşanmak üzere hazırlanan Filiz, yine annelerinin yaptıklarının bedelini ödeyecek. Kiraz’ın açtığı telefon ile annelerinin aşk yaşamak için bölgeden uzaklaştığını öğrenen Filiz, hakimin “Boşanmak istiyor musun kızım?” sorusuna “Hayır, istemiyorum” yanıtını verecek. Öte yandan babalarının hastalığı nedeniyle üzüntü içerisinde olan Filiz, Yeliz’in ona organ bağışı yapmak üzere olduğu dakikalarda ortadan kaybolmasıyla birlikte ikinci şoku yaşayacak. Peki, Fikret sağlığına yeniden kavuşabilecek mi? Filiz’in boşanma davası nasıl sonuçlanacak? Anneleri nedeniyle boşanmadan vazgeçen Filiz’e Barış nasıl bir tepki verecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİZİM HİKAYE 8 ŞUBAT ÖZETİ

    Yayıncı kuruluşun yeni haftada ekrana getireceği bölümle ilgili yaptığı özet açıklaması ise şu şekilde; Fikri’nin bir kızı daha olduğunu öğrenen aile neye uğradıklarına şaşırmıştır. Çocuklar, bir an önce Yeliz’i bulup donör olup olamayacağını öğrenmek isterlerken Fikri duruma el koyar ve büyük kızını bulup eve getirir. Yeliz’in ortaya çıkmasıyla ailenin düzeni değişir. Filiz, Yeliz’i eve alıp ona iyi davranmaya başlar fakat Tülay’ın gözü Yeliz’i hiç tutmaz. Tülay’a göre Yeliz, sinsi planların peşindedir. Yeliz ise aileye çabuk ısınmış gibi görünmektedir. Acaba Yeliz göründüğü gibi iyi kalpli biri midir, yoksa Tülay’ın düşünceleri gerçek midir?

    Aile Şükran’ın hastalığıyla ilgili gelişmelerin iyiye gittiğini düşünürken Şükran farklı şeyler peşindedir. Şükran, tedavisi için umutluyken bir anda hayatını değiştirecek bir karar verir. Bu karar Elibollar’ı nasıl etkileyecektir? Filiz annesi ve babasıyla uğraşırken Barış da çocuklarla ilgilenir. Cemil artık boşanma işini bir an önce çözüp şehirden gitmeye kararlıdır. Onun yollarından çekildiğini düşünen Barış, Filiz’le yeniden eskisi gibi olacağına inanmaktadır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow