hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milletvekili Hakan Şükür Asayiş Şube'de

    Milletvekili Hakan Şükür Asayiş Şubede
    expand

    AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek internet üzerinden kendine hakaret eden kişilerden şikayetçi oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emniyet çıkışında gazetecilere konuşan Şükür "Sosyal medyada bana yapılan hakaretvari şeylerle ilgili şikayet dilekçemizi verdik" dedi.

    İnternet ortamında kendisine yapılan hakaretlerle ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek burada yaklaşık 2 saat kalan Hakan Şükür çıkışta gazetecilere "Sosyal medyada klavye arkasından, ekran arkasından farklı şeyler oluyor. Bana yapılan hakaretvari şeylerle ilgili şikayet dilekçemizi verdik. Aynı İstiklal Marşı'nı söylüyoruz, bu ülkede saygı duruşunu beraber yapıyoruz. Ama birbirimize küfür ediyoruz. Bu hoş bir şey değil" dedi.

    Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü binasına sabah saat 11.30 sıralarında yanındaki iki avukatla birlikte gelip binada yaklaşık 2 saat kalan Hakan Şükür, kendine yapılan hakaretlerden şikayetçi olduğunu belirterek "Bu konularla ilgili olarak ifade verdik. Bundan 6 ay önceki şikayetimizle ilgili olan şahıslar bulundu. Şu anda dosya yargıya intikal etti. Önümüzdeki aylarda onların da duruşmaları olacak. Örnek teşkil etmesi açısından şikayetçi olduk. Çünkü içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Umarım yargıya intikal etmesinin ardından olumlu şeyler olacak" diye konuştu.

    Hakan Şükür son olarak şu şekilde konuştu, "Sosyal medyadan ailemize, sevdiklerimize, kendimize çok ağır küfürler, ağır hakaretler edildi. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi addedip sosyal medya üzerinden bize yönelik tepkilerin oluşması sağlandı. Buna bazı basın organları da alet oldu. Onun için ben de kanuni hakkımı kullanmak üzere ifade vermeye geldim. Şikayetçi oldum. Onları yargı sürecinde göreceksiniz. Şu anda tespit edilen 5 kişinin de ifadesi alındı.

    Örnek teşkil etmesi için bu mücadeleyi veriyoruz, sadece ben yaşamıyorum bu durumu. Biliyorsunuz sosyal medyada bir çok ünlü, bir çok kişi bu sıkıntıları yaşıyor. Ben kendi üzerime düşeni yaptım. İnşallah yargı da en doğru kararı verecektir."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow