hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa'da Türk işi intihardan kurtarma

    Bursada Türk işi intihardan kurtarma
    expand

    Bursa'da Seştabaşı köprüsüne çıkarak intihara kalkışan köfteci kementle kurtarıldı. Bu sırada itfaiyenin aşağıya kurduğu hava yastığı sulara kapılarak gözden kayboldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursa'da12 yıl önce Setbaşı köprüsüne çıkan ve valiyi isteyen seyyar köfteciyi polisler pavyondan getirdikleri takım elbiseli garson ile kandırarak ikna edip aşağıya indirmişlerdi. Köfteci yıllar içerisinde birçok kez aynı köprüye çıkarak intihar show yapmıştı. Bu kez polisler 1 buçuk saat dil döktükten sonra ikna edemedikleri köfteciyi kement ile bağlayarak yukarı çektiler. Bu sırada itfaiyenin aşağıya kurduğu hava yastığı sulara kapılarak gözden kayboldu.

    Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Erikli mahallesi büfe işleen Abdülmutallip Demir'in (42) büfesi Bursaray istasyonu çalışması yüzünden Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırıldı. Büfesini tekrar geri almak isteyen 5 çocuk babası derdine çare bulumayınca, dün saat 15.30'da Seştabaşı köprüsüne çıktı. Korkulukların arkasına geçen Demir'in yanına gelen polis intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Yaklaşık bir buçuk saat süren ikna çabalarına karşın belediye yetkililerin yanına gelmesi istedi. Bir türlü ikna olmayan Demir'in üzerine atılan iple önce ayakları bağlandı. Diğer polislerde dere yatağına düşmemesi için kollarından ve yakalarından tuttu. Ardından yaka paşa çekilen Demir,

    gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. itfaiye ekiplerinin hava yatağı suya kapılarak dere yatağında sürüklendi. Alınan yatak olay yerine getirilerek tekrar açıldı. Abdulmuttalip Demir, 12 yıl öncede aracı polis tarafından bağlanınca Setbaşı köprüsüne çıkmıştı. Sabah karşı Bursa Valisinin gelmesini isteyen Demir'e polisler pavyondan takım elbiseli bir garson getirerek vali olarak tanıtmış ve ikna ederek aşağıya indirmişti. Demir, daha sonraki yıllarda da Setbaşı köprüsüne çıkarak intihar show yapmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow