hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trafiği birbirine katan sürücüye ceza yok

    Trafiği birbirine katan sürücüye ceza yok
    expand

    Ankara'da aşırı alkollü bir şekilde direksiyona geçen sürücünün trafiği birbirine kattığı anlar saniye saniye görüntülendi. Yol üzerinde sızan sürücüyü polisler zor uyandırdı. Polis ekipleri aracı park halinde bulduklarını belirterek herhangi bir cezai işlem uygulamadı.

    Ankara'da, alkollü sürücü trafiği birbirine kattı. Sağa sola yalpalayarak giden araç şans eseri kazaya neden olmadı. Başkent'te akşam saatlerinde aşırı alkollü sürücü, 55 NC 326 plakalı aracıyla trafiği birbirine kattı. Trafikte ilerlerken zaman zaman kaldırıma çıkan aracın sağ arka lastiği patladı. Ancak alkollü sürücü lastiğin patlamasına da aldırış etmeden yoğun akan trafiğe katıldı. Bir TIR'ın önüne geçen alkollü sürücü, diğer araçları da büyük tehlikeye soktu.

    Yol üzerinde sızan sürücü ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Polis ekiplerinin kontak anahtarını aldığı sürücüye, "Ne yapıyorsun?" diye sorması üzerine sürücü, "Gidiyorum" cevabını verdi. Polis ekipleri, aracı park halinde bulduklarını belirterek, herhangi bir cezai işlem uygulamadı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow