hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ve İşte Onu Böyle Kaybedersin

    Ve İşte Onu Böyle Kaybedersin
    expand

    Pulitzer Ödüllü Junot Diaz'ın 2012 National Book Award finalisti kitabı Ve İşte Onu Böyle Kaybedersin, raflardaki yerini aldı. Kitap, samimi bir dille, okura "aşkın yarı ömrünün sonsuzluğunu" anlatıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pulitzer Ödüllü Junot Diaz'ın 2012 National Book Award finalisti kitabı Ve İşte Onu Böyle Kaybedersin'i Avi Pardo'nun çevirisiyle Domingo Kitap tarafından yayınlandı.

    Bugüne kadar 26 dile çevrilen (orijinal ismi This Is How You Lose Her) ve yayımlandığı ülkelerde okur ve eleştirmenlerden büyük övgü toplayan kitabında Junot Diaz benzersiz üslubuyla insan yüreğinin bitmeyen özlemini ve kaçınılmaz kofluğunu sunuyor, "aşkın yarı ömrünün sonsuz olduğunu" hatırlatıyor.
     

    Ve İşte Onu Böyle Kaybedersin'de ana karakterlerin ortak bir becerileri var: İlişkilerini mahvetmek. Bu kitap zafer, pişmanlık ve yakarışlarla kaplı bir itiraf günlüğü; kaybedilen aşkların ve artık onarılamaz olanı onarmaya çalışan insanların öyküsü. Pulitzer ödüllü Junot Diaz insan yüreğinin bitmeyen özlemini ve kaçınılmaz kofluğunu öylesine içten ve etkileyici bir dille sunuyor ki, satırlarda gezerken siz de "kaybetmek" istiyorsunuz, ama mümkünse Yunior gibi.

    "Herkes gibiyim. Zayıf, hata dolu..."

    “Kötü biri değilim. Bunun kulağa defansif, ilkesiz geldiğini biliyorum; ama doğru. Herkes gibiyim; zayıf, hata dolu, fakat temelde iyi. Magda aynı fikirde olmasa da.”
    New York Times, Amazon, Time, People, Goodreads, Huffington Post, Publishers Weekly, Kirkus “2012 yılının en iyi kitabı” seçkilerinde.
    "Modern edebiyatın en özgün ve etkileyici seslerinden biri." New York Times
    "Bu kitabın tek bir kusuru var; bitiyor." Boston Globe
    "Öylesine gerçek ki can yakıyor." Flavorwire
    "Yalın, samimi ve yeniliklerle dolu bir dil. Okurken neden bugünlerde herkesin Diaz gibi yazmaya çalıştığını anlıyorsunuz." Publishers Weekly

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow