hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diriliş dizisi (Diriliş Ertuğrul) 101. bölümde neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanı...

    Diriliş dizisi (Diriliş Ertuğrul) 101. bölümde neler olacak İşte yeni bölüm fragmanı...
    expand

    TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 101. bölüm fragmanı ile Ares ve Sadettin Köpek için yolun sonunun geldiğini gösterdi. Ertuğrul Gazi yaşadıklarının intikamını almak isterken Gündüz Bey'in zor durumda kalması heyecan yaratmıştı. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve gelecek hafta ekranda olacak bölümde yaşanacak gelişmelerin tamamı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diriliş Ertuğrul son bölümde oğlunun hayatının tehlikede olması nedeniyle ani kararlar alan Ertuğrul Bey, operasyon için düğmeye başmıştı. Gündüz Bey’in kaçırıldığını öğrenen Ertuğrul Gazi atacağı adımlar için planlar yapmaya başlamıştı. İşte Diriliş Ertuğrul dizisinin gelecek bölümünün tanıtım videosu ve bu hafta dizide meydana gelecek olaylar…

    DİRİLİŞ DİZİSİ (DİRİLİŞ ERTUĞRUL) 100. BÖLÜM ÖZETİ

    Gündüz Bey’in kaçırıldığını öğrenen Ertuğrul Gazi onu kurtarmak için harekete geçecek. Ares’in kendisinden intikam almak için Gündüz’ü öldürmeye çalışacağını öğrenen Ertuğrul öfkeden çılgına dönerken bu kez Karacahisar’ın ve Ares’in tamamen sonunu getirmek için yola çıkacak. Saçlarının bir bölümünü keserek kaleye doğru hareket eden Ertuğrul Bey, uzum zamandır merakla beklenen fethi gerçekleştirmek istese de karşısına sürekli engeller çıkmıştı. Önce tutsak düşmesi, ardından eşinin ve çocuklarının zehirlenmesi daha sonra da sultana düzenlenmek istenen saldırı Ertuğrul Bey’i engelleyen gelişmeler olmuştu. Peki, bu hafta alplarıyla birlikte sefere çıkan Ertuğrul Bey, Gündüz’ü kurtarıp Karacahisar’ı feth edebilecek mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRT1 DİRİLİŞ ERTUĞRUL 100. BÖLÜM ÖZET AÇIKLAMASI

    Yayıncı kuruluştan gelecek bölümle ilgili yapılan özet açıklaması ise şu şekilde; Nikea’dan gelen Tüccar Niko ve Bizans askerî kafilesini basan Ertuğrul, onların kılığında kaleye girip fethi başlatmak için hazırlanmıştı. Hazırlıklar tamamlanıp harekete geçmek üzereyken Yağız Alp, Gündüz’ün kaçırıldığı haberini getirmişti. Ertuğrul, Gündüz’ün kaçırılması üzerine ne yapacak? Kaleye fetih hareketini erteleyecek mi? Gündüz’ü kurtarmak için nasıl bir plan yapacak? Gündüz kurtulabilecek mi? Titan’ın Gündüz’ü obadan kaçırıp kaleye getirmesine sevinen Ares, Gündüz’ün kendinden beklenmeyecek bir hamleyle gözüne taşla vurması sonucu gözünden yaralanmıştı. Ares’in gözü kör mü olacak? Ares, Gündüz’e karşı nasıl bir tavır gösterecek? Gündüz’ü kaçırdıktan sonra Ertuğrul’a karşı yeni hamleleri ne olacak? Gündüz’ü elinde tutup planladığı gibi bundan sonra bir şövalye olarak yetiştirebilecek mi? Bahadır Bey, Sancar ve dağdaki alplarıyla beraber Çavdar Obası’nı ele geçirmek için harekete geçmiş, kendilerini takip edip planlarını öğrenen Kırca’yı da öldürmüştü. Bahadır Bey obayı ele geçirmek için ne yapacak? 

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE

    Sultan Alaeddin’e sarayda hainler olduğunu, Turgut ve Aslıhan’ın zehirleyenler ile kendisini zehirleyenlerin de bu hainlerle bağlantılı olduğunu söyleyen Emir Saadeddin, bunları bulup ifşa etmek için sultandan mühlet ve yetki almıştı. Ertuğrul’un bütün bildiklerini sultana anlatacağını düşünen ve hayatının tehlikede olduğunun farkında olan Emir Saadeddin, Sultan Alaeddin’i öldürmek için harekete geçmişti. Emir Saadeddin, sultanı öldürmek için ne gibi planlar yapacak? Bunun için kimlerle temas kuracak? Ertuğrul’la sultanın buluşmasını engelleyebilecek mi? Yoksa planında başarısız olup bütün oyunları açığa çıkacak mı? Gündüz’ün acısı, Kayı Obası’nda ne gibi bir tesir uyandıracak? Yüreğine evlat acısı düşen Halime ne yapacak? Ertuğrul, Gündüz’ü obaya getirebilecek mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRT1 YAKIN AKIŞI 27 ARALIK

    Diriliş dizisi (Diriliş Ertuğrul) 101. bölümde neler olacak İşte yeni bölüm fragmanı...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow